Bazar společné skupiny knih (trilogie apod.)

DISKUZE

MartinezZ
MartinezZ 01.10.2017 v 14:03

Nějak mi tu chybí možnost inzerování celé jedné, jak to říct, skupiny knih, které spolu souvisí, tedy trilogie, tetralogie apod. Mám 4 knihy v jednom souboru, díl 1 až 4 a všechny je chci prodat, ale dohromady. Není tu ale možnost to nějak provést. Protože jsou tu jen varianty:

1) Vystavím inzerát u každé knihy a podmínku prodeje jen celé tetralogie napíšu do popisku. Do ceny knihy udám cenu za celý komplet.
= Na inzerát nikdo neklikne, protože uvidí, že kniha (samotná) stojí neskutečnou pálku, nemá tak důvod takhle nesmyslně předraženou nabídku vůbec otevírat, aby si přečetl, že cena je za celý komplet a ne jen jednu knihu.

2) Vystavím inzerát u každé knihy a podmínku prodeje jen celé tetralogie napíšu do popisku. Do ceny knihy udám cenu, která by odpovídala jedné knize, kdybych ji prodával samostatně.
= Ti, kdož na inzerát kliknou, si a) budou připadat podvedení, protože si teprve přečtou, že cena je za komplet a úplně jiná, b) mě budou kontaktovat se zájmem o konkrétní knihu, protože popis inzerátu vůbec nečtou.

Ani jedna z variant není správná. Buď si zajistím, že se mi na inzerát nikdo nepodívá, nebo si zajistím zájemce "podvodem" s nízkou cenou a nějakou podmínkou.

Jak tohle řešíte vy?

Pirnitz
Pirnitz 01.10.2017 v 14:44

Já to řěším tak, že u inzerátu na jednu z knih kompletu uvedu cenu 1 Kč, protože tam nejde napsat např. "cena v textu". Když zájemce inzerát rozklikne, je tam uvedeno, že se jedná o komplet, v popisu uvedu skutečnou cenu za komplet + poštovné a je to doplněno reálnou fotografií kompletu.

SMichal
SMichal 13.10.2017 v 10:19

Dobrý den, sháním knihy od Lobsanga Rampy, máte někdo na prodej více dílů? Děkuji

Vložit příspěvek
Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy