Souboj diskuze

Souboj https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219588/mid_vlci-pramen-souboj-htz-219588.jpg 4 200 37

Vlčí pramen série

< 3. díl

Katelyn se od chvíle, kdy ji napadl vlk, proměnuje ve vlkodlaka. Žije ve smečce Fennerů, pro něž představuje jako vetřelce veliké nebezpečí. Když se mezi vlkodlaky rozhoří krvavý boj, Katelyn s emu marně snaží zabránit. Jediný člověk, o něhož se může opřít, je silný a spolehlivý Trick, ten však nemá o jejím tajemném životě ani tušení. První vydání.... celý text

Horory Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Savage , 2013


více info...

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

AnuQa
06.06.2019

Tuto knihu měli v knihovně v jindřichově hradci ale u nás v menší knihovně ji nemají škoda moc me tato série bavila a je to opravdu poslední dil

Spoiler: trick s dědou je ta obluda a kate nevím teď jistě bude smečce velet justin zabil ty holky a pak si ho podá trick a zabijou ho, možná sama katelyn ????

Halibeli
09.11.2018

Prosím nemá někdo na prodej tuto knihu ? Nemůžu nikde sehnat :(


Bambuca23
24.07.2018

Tuto knihu jsem ještě nečetla a asi ani nepřečtu jelikož ji nemohu nikde sehnat.

angelbooks
31.08.2014

Že by konečně vyšel 3 díl? :D
Nooooo tééééda :D tak to už je dneska druhý infarkt na který jsem narazila :D a ted nevím který je lepší :D.
Asi ten první protože ( jedná se samosebou o knihu :D ) si snad budu moct půjčit zítra v knihovně :D, ale tenhle měl zase větší grády v tom, že jsem o tom vůbec nevěděla, že by vyšel třetí díl série Vlčí pramen.
Tak snad nebude mít 3.díl zase otevřený konec :D. Protože, to už bych asi nezvládla :D. Fandím aby mohla Katelyn zůstat s Trickem ale taky fandím aby mohla zůstat s Justinem :d mám z toho protichůdné pocity :D.