Slovník historických technických pojmov a výrazov diskuze

Slovník historických technických pojmov a výrazov https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386038/bmid_slovnik-historickych-technickych-po-36r-386038.jpg 4 1 1

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

kapr
01.08.2018 4 z 5

Zatím se se Slovníkem teprve začínám seznamovat. Velice mne zaujal, knihy kupuji pouze výjimečně. Trošku mi v něm chybí informace odkud termín pochází, například z kterého jazyka je přejat a upraven. Přesto jej považuji za velice významný i přesto, že rozsah publikace je nevelký.

2018 11 23

Když jsem tuto knihu vzal do ruky byl jsem fascinován celým tím multijazyčným prostředím. Nedávno jsem někde jen kratičce narazil na obdobnou publikaci, snad dokonce z konce 19.století. Neměl jsem zatím příležitost se tomu více věnovat.
Prostě přesto, že mám zákaz kupovat další nové knihy, i že jsem tento zákaz do značné míry přijal i za své vlastní rozhodnutí. Když jsem tuto knihu uviděl a rozevřel, uvědomil jsem si, že ve většině knihkupectví na Slovensku bych pravděpodobně neměl nejmenší šanci na ni znovu narazit. Byla to otázka několika málo okamžiků, a já ji tam prostě nedokázal nechat. Snad v průběhu příštího roku najdu čas, pečlivě si ji přečtu a vychutnám. Prostě nedokázal jsem v tomto případě odolat. Fantastická záležitost.

Autorovy knížky

2013  80%Slovník historických technických pojmov a výrazov

Kniha Slovník historických technických pojmov a výrazov je v

Knihotéce2x