Když se kruh uzavřel diskuze

Když se kruh uzavřel https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/389440/mid_kdyz-se-kruh-uzavrel-VAH-389440.jpg 4 54 21

Když se kruh uzavřel série

1. díl >

Dobrodružný román na pomezí thrilleru a gangsterky se odehrává v nedávné minulosti a současnosti. Seznámíte se s českým rodákem hudebníkem a dobrodruhem Davidem, který se nechtěně zaplete do nebezpečných známostí s několika ženami v českém podnikatelsko - mafiánském prostředí devadesátých let. Společně s jeho přítelem „Profou“, vás při svém útěku provede dámskou ložnicí, podíváte se z vrcholků rakouských alpských velikánů a vkročíte do nitra kanadské divočiny. Stíny minulosti se k němu ale i po letech neustále stahují. „Když se kruh uzavřel“ vás bude bavit až do poslední stránky a ranních hodin.... celý text

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

sasena
05.02.2023 1 z 5

Po přečtení komentářů jsem se rozhodla pokračovat, ale šíleně mě irituje styl psaní. Rocková kapela, mladý kluci, to jako fakt máme věřit tomu, že se bavili stylem: "Tak chlapci, udělejte si teď procházku po městě a skočte si někam na oběd. Peníze, doufám, ještě nějaké máte. Já musím za našima na návštěvu a odvézt auto do opravny. Táta nám zatím půjčí erarniho kombíka, můžeme jet na výlet. Zítra večer hrajeme v Rotterdamu v klubu, prý tam potřebujeme jenom nástroje. Takže je to O.K.", upřesnil Benny program u bohaté snídaně a skvěle kávy.
To je nějaký klub Rychlých šípů nebo co? Je to naprosto neverohodny, jo, ty rockový kluby v Praze byly, ale proboha, nikdo takhle nikdy nemluvil a nemluví! Navíc rockeři! Fakt nevím, jestli to dám do konce.