Když se kruh uzavřel diskuze

Když se kruh uzavřel https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332993/bmid_kdyz-se-kruh-uzavrel-b0S-332993.jpg 4 54 21

Když se kruh uzavřel série

1. díl >

Dobrodružný román je napínavým čtením na pomezí thrilleru a gangsterky, zasazený do nedávné minulosti a současnosti. Český rodák, hudebník a později světoobčan David Loose, se nechtěně zaplete do vztahu s několika ženami v českém podnikatelsko-mafiánském prostředí devadesátých let a poté, co se stane svědkem zločinu, nezbývá mu, než uprchnout. Stíny minulosti se k němu ale neustále i po letech znovu stahují… Autor v knize výborně využil svou znalost nejen prostředí českých hudebních kruhů 90. let, ale i lyžařské a horolezecké komunity a atraktivních horských lokalit, a děj se odehrává nejen v Čechách, ale též v Rakousku a Kanadě.... celý text

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

sasena
05.02.2023 1 z 5

Po přečtení komentářů jsem se rozhodla pokračovat, ale šíleně mě irituje styl psaní. Rocková kapela, mladý kluci, to jako fakt máme věřit tomu, že se bavili stylem: "Tak chlapci, udělejte si teď procházku po městě a skočte si někam na oběd. Peníze, doufám, ještě nějaké máte. Já musím za našima na návštěvu a odvézt auto do opravny. Táta nám zatím půjčí erarniho kombíka, můžeme jet na výlet. Zítra večer hrajeme v Rotterdamu v klubu, prý tam potřebujeme jenom nástroje. Takže je to O.K.", upřesnil Benny program u bohaté snídaně a skvěle kávy.
To je nějaký klub Rychlých šípů nebo co? Je to naprosto neverohodny, jo, ty rockový kluby v Praze byly, ale proboha, nikdo takhle nikdy nemluvil a nemluví! Navíc rockeři! Fakt nevím, jestli to dám do konce.