Kdo chytá v síti diskuze

Kdo chytá v síti https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/431419/bmid_kdo-chyta-v-siti-VAI-431419.png 4 388 126

Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech V síti. Do pěti hodin se jim ozvalo přes osmdesát mužů. V navazujícím souboru rozhovorů najdete hlubší rozbor postav z filmu, který vyvolal obrovský rozruch ještě před vlastním odvysíláním.... celý text

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

adnov
07.09.2020 4 z 5

Monika je dle mne buď rozpolcená nebo psychicky nevyrovnaná. Rozhodně na mě nepůsobí ok. Její vystupování na sítích sice nechapu a neschvaluju, ale kdo jsem abych soudila. Tvrdí že je šťastná. Do jisté míry jistě ano. Pokud tedy nikomu neubližuje a je spokojená, tak asi ok. Spíš mě děsí ta masa jejich sledujicich. Co je to za lidi, že se dívají na ostatní, a když je nevidí týden online, jsou v šoku. Jsou závislí, nedospěli, nemají vlastní prave přátelé?

jullien
09.03.2020 5 z 5

Nad rozhovorem s Monikou jsem se taky pozastavila, trochu jsem to nechápala, že v podstatě pokračuje v tom, co jí v dětství dostalo do svizelne situace. Ale rozhovor s její maminkou se mi líbil.


yetti74
06.03.2020 5 z 5

Kdo už jste knihu četl, tak by mě docela zajímal váš názor. Podotýkám, že film jsem neviděla, takže mé informace jsou jen z knihy. O tom, že jednání mužů predátorů je špatně od začátku do konce netřeba diskutovat, to je jasné. Ale co říkáte na rozhovor s Monikou? Je to pro vás ok? Mně ten rozhovor nějak zaskočil a pořád o tom přemýšlím, tak jsem si řekla, že to nadhodím do dikuze ke knize. Co vy na to? Kniha evidentně svůj účel splnila, musím nad tématem sítí a internetu dost přemýšlet :).