Tereza Schillerová

česká, 1980

Diskuze (3)

Přidat příspěvek

Ann98
21.10.2021

Terezu Schillerovu sleduji od začátku její činnosti. Od jejího založení blogu Deník raka, jehož činnost před pár lety ukončila. Je to jedna z nejsilnějších žen, co znám a je mi obrovskou inspirací.
Před pár lety s blogem skončila, nicméně si založila další stránku a v době karantény začala natáčet i videa na youtube. Protože jsem její příspěvky znala už dříve, neskutečně mi v té době její tvorba pomohla.

ketty72
22.05.2020

Terezu jsem začala sledovat již v roce 2016, kdy začala psát blog Deník raka. Zaujala mne její cesta, její myšlenky, její statečnost...Je to velmi inspirující žena, která dneska píše blog pod svým jménem (Tereza Schillerová blog) a přispívá opravdu cennými články, které mne buď rozesmějí nebo donutí k zamyšlení. Během karantény se začala věnovat i natáčení videí na YouTube, kde ji rovněž sleduji. Je mi sympatická, cítím z ní upřímnost, autentičnost. Přeji ji, ať se sny nadále plní. Je prostě dobrá!


RendyaDav
17.01.2020

Vážím si lidí co onemocní vážnou nemocí a dokáží po tom napsat knihu. A tím pádem je to vrátí zpět a musí to znovu prožívat.