Margaret Rogerson

americká

Diskuze (5)

Přidat příspěvek

Marthas
31.01.2023

Přináším vám nejakutálnější infošku, aneb toho co se šustne okolo Margaret a CooBoo :
"Milujete Kouzla rodu Thornů a chcete víc Elizabeth, Nathaniela a Silase? Novela Mysteries of Thorn Manor se už překládá a vyjde ve Fragmentu letos na podzim." - Zdroj: Humbooknews

TaLu
12.10.2022

Občas se stane, že po první přečtené knize autora zařadím mezi oblíbené.
Protože nevěřím, že spisovatel, který vytvořil pomocí slov celý svět, v případě autorky svět z říše fantazie, že takový spisovatel může někdy něco napsat blbě.
Dočetla jsem Temnou kněžku a doufám, že autorce ještě dlouho nedojdou slova.
Propojené souvislosti, úžasný příběh, a to celé bez romantické linky, na kterou si ani nevzpomenete.
Jen protestuji, že by autorka měla být jen pro mladé čtenáře, jak je to tady napsáno. Proč bychom jí měli omezovat? Omezoval někdo Rowlingovou, Shustermana nebo Tolkiena ??
Napříč generacemi se prohání krkavec, přízrak i Artemisia a vnáší do života čtenáře skrytá poselství.
Přátelství vzniklá sebepodivněji obohacují život náš i lidí kolem nás.


Marthas
25.08.2022

A infoše tím nekončí. Schválně, že nevíte, kdo přijede na HumbookFest 2022. No tipněte si...
Tadááá. Ano. Margaret Rogerson, a aby na to nebyla sama, bude tam i Samantha Shannon.
Škoda, že neumím dost dobře anglicky ,-)

Marthas
18.07.2022

Mám další zákulisní infošku ze světa knih. Nejen, že autorce má v říjnu vyjít další standalone Magie havranů, jak jsme psala níže. Ale to nejdůležitějí je, že autorka ohlásila vydání novelky ke Kouzlům rodu Thornů a jelikož má CooBoo zájem, měla by vyjít i u nás. Kdo skáče radostí jako já metr dvacet?

Marthas
06.06.2022

Moje nová oblíbená autorka, má krásný poetický styl vyprávění a umí vykouzlit humor k popukání. Doufám, že se bude už jen zlepšovat. Jsem ráda, že jsem ji objevila. Přeci jen Meg Cabot u nás už nic nevychází a Richelle Mead už nic nevydává, škoda. Komu chybí další standalone (samostatná kniha) od Margie? Mně a co vám? Nesu dobrou zprávu, dnes mi do mailu přistála tahle info: Další fantasy od Margaret Rogerson, autorky Kouzel rodu Thornů a Vespertiny, vyjde letos v říjnu. Jmenovat se bude Magie havranů.
Jen bych byla ráda, kdyby se její knihy ještě více četly. Naše knihovna má totiž tu drzost, že ještě nemá ani Vespertinu. Bůh ví, zda ji vůbec koupí. Půjčujte si ji víc Trutnováci. :(