Turiel11 Turiel11 diskuze u knih

☰ menu

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Ahoj,
mám takovou jednu hypotézu a protože ji nemám s kým rozebrat, rozhodla jsem se, že ji budu ventilovat zde. Snad vám to neva. :-D Možná je to všem jasné jako facka a já jsem právě "objevila Ameriku", ale i tak to zkusím. :-)))
!!!!!!!!!!!!Následují SPOILERY!!!!!!!!!!!!
Vezmu to trošku oklikou... Vzpomínáte si, jak si hodně z nás (tedy já rozhodně) v prvním dílu Dvůr trnů a růží myslelo, že Feyre a Tamlin patří ROZHODNĚ k sobě? Jenže ve druhém dílu se ukázalo, že je to jinak. A vzpomínáte si,co si Feyre pomyslela, když poprvé uviděla Rhysanda? Napovím: že je to ten nejkrásnější muž, jakého doposud viděla.
A teď k jádru pudla. Taky si myslíte, že Lorcan a Elide jsou pár k sežrání? A že ROZHODNĚ patří k sobě? No jo, ale co si pomyslela Elide, když poprvé uviděla Fenryse? Že je to nejkrásnější muž, jakého doposud viděla!!!!!
Když k tomu připočítám, že i Aelin si myslí, že Jeřáb je nejkrásnější muž, tak nám z této rovnice vychází celkem jasný výsledek.
Třeba se nás SJMaas snaží zmást a tentokrát to bude jinak, ale nevím nevím...
Co myslíte?
Dorothea : Taky nevím, jak vypadá přízračný levhart, ale představuji si ho tak, jak je vyobrazovaný na fanartech. Tedy jako veeeelkéééého levharta s bílou srstí. ;-D

07.09.2018 5 z 5