-Pečivo- -Pečivo- diskuze u knih

☰ menu

Adrenalin - O čem jsem ještě nevyprávěl Adrenalin - O čem jsem ještě nevyprávěl Zlatan Ibrahimović

“Koneckonců ani já, ani Einstein jsme ve škole zrovna nevynikali.” a v podobném duchu se nese pokračování vynikající beletrie z pera nejlepšího fotbalisty světa.

Messi, jestli si tohle čteš - di do vole prdele!

8/10. Víc bohužel nejde. Na starý kolena maestro ztrácí aroganci a už to tím pádem není tak zábavné jako první kniha.

Ibro, jestli to čteš, tak mi napiš! Teď nám z Bohemky odešel Hronek s Květem, tak až dáš dohromady to koleno, tak domluvíme Ďolíček. Jo? Tak jo! Dík, kemo! Čus!

18.01.2023 4 z 5


Satanův deník Satanův deník Leonid Andrejev

Satanův deník jsem přečetl už asi před rokem, ale recenzi mi sežral pes. To ale nevadí, protože teď aspoň můžu napsat novou.

Andrejev se pouští do eskapád, ve kterých zemi navštíví satan v převtělení do bohatýho pána, kterej chce pomoci lidstvu a omylem se zamiluje do mladý buchtičky a nechá se vobčůrat papežem a tátou tý buchtičky, kterej je možná panenka Marie nebo panenka Tonda, já se v tom pak nějak ztratil, podobně jako teď v tomhletom souvětí.

To je ale bordel. 6/10.

03.01.2023 3 z 5


Město světla Město světla Andrés Barba

Není to tak dlouho, co jsem s hispánskou spisovatelskou obcí uzavřel mír. Došlo mi, že je dost hloupé, abych hejtoval knihy podle původu. To bych pak musel volit SPD a jít se oběsit a to by z toho byl svinec a rodina by byla smutná a nemohl bych psát recenze na blbý knížky, jako je tahle.

Pan Barba si totiž moje mírové ujednání svým Městem světla opět vzal a utřel si s ním el culo! 32 dětí terorizuje město, vymyslí si vlastní řeč, lidi se bojí, pak je najdou a konec. Šokující to bylo stejně, jako když nám nedávno praskla žárovka v obýváku.

5/10.

12.11.2022 3 z 5


Božská rovnice: Hledání teorie všeho Božská rovnice: Hledání teorie všeho Michio Kaku

Č au kemo! Tak jsem zjistil, že jsem to tu pěkně flákal poslední dobou. To asi nedostanu tenhle měsíc za tohle vejplatu nebo co. No tak to jsem zase hned znechucen!

Michio Kaku je fyzik, kterej si myslí, že má nadání vysvětlit všechny teorie fyziky i normálnímu pečivovi. Kemo newsflash - tohle ti nevyšlo. Do strany 80 jsem tak nějak chápal a říkal si, jak jsem chytrej pečivo, ale pak mi explodoval mozek. Kvantová fyzika, teorie strun a tak dále pana krále nejsou slučitelné s moji výukou fyziky na gymplu. Taky je dost možný, že jsem nedával pozor, ale jak jsem se dověděl z knihy - čas už nevrátíš. Je to totiž pouhopouhé prozatím jak říkala RNDr. Zagorová.

I tak tam posílám příjemných 3+4 pečijů. Dámy a pánové máme tady novou fyzikální jednotku na měření literární kvality.

17.08.2022 4 z 5