kklepkaa kklepkaa diskuze u knih

☰ menu

Zrádce trůnu Zrádce trůnu Alwyn Hamilton

Neví se jak to vypadá se třetím dílem?

22.01.2020 4 z 5


Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

nadenka13: přesné datum netuším, ale bude to až příští rok. Co se mi podařilo vysledovat, tak data vydávání jednotlivých dílů sérií minimálně dělí od sebe půl rok až rok. Řekla bych, že na konci roku už asi budeme vědět :-)

28.07.2017 4 z 5


Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

Ptala jsem se přímo Slovartu jak to vypadá s touto sérií u nás, takže tady máte odpověď:

Dobrý den,

v tuto chvíli už počítáme s tím, že postupně vydáme všechny tyto tituly. Momentálně Vám ovšem nedokážu říct kdy - současně totiž budeme vydávat další díly trilogie Temné Lsti a v příštím roce by se k tomu měla přidat i další připravovaná série The Last Hours (také z univerza Lovců stínů). Nicméně, z doprovodných titulů první na řadě zřejmě bude Kodex a to v příštím roce. Jakmile budeme znát přesnější termíny, určitě se o ně podělíme na našem webu a na facebookové stránce #booklab https://www.facebook.com/booklabcz/.

10.07.2017 4 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Na Martinusu mají u třetího dílu , že vyjde až příští rok na konci června, tak by mě fakt zajímalo, kdy ta kniha vyjde... pevně doufám, že platí to do konce tohoto roku.

10.07.2017 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

No jsem ohromně zvědavá, jak tahle Feyřina trilogie skončí a co nás čeká potom. Trochu jsem se obávala, aby autorka nenatáhla příběh jedné postavy do tolika knih jako ve Skleněném trůnu, ale naštěstí ne... tedy doufám, že ne :-)

13.04.2017 5 z 5