Jingle Jingle diskuze u knih

☰ menu

Lazar Lazar Lars Kepler

Vysvětlete mi, prosím, co je na té slátanině tak úžasného, že to má takové hodnocení? Je to čtivé, protože to má spád, ale to je tak všechno. Blábol přes blábol, mrtvoly vstávají z hrobu (dejme tomu, že jako ústřední zápletka vyšinutého vraha, ale i sám vrah a další???), střílečky jak v nějakém béčkovém akčňáku, mrtvol jak ve válce a přesto na to policie nemůže nasadit víc než 2 nebo 3 lidi, babka čutající si s useknutou hlavou, absolutně všechny profesionály přemůže jednoruký dědek... To jako vážně má mít taková kniha 83 %? To lidem vážně stačí tak málo?
Jestli ještě někdy otevřu něco od Keplera, tak asi jen proto, abych zakroutila hlavou nad tím, koho zase nechali autoři absurdně obživnout a jaký nevkus jsou lidi schopni vynášet do nebes :D
Je to na 2 hvězdy max, a to jen za tu čtivost. Ne, že bych neměla ráda komedie, ale tohle už je moc...

28.06.2019 2 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

SPOILER. Já to pochopila tak, že celkově z těch telefonátů, Graciina chování a z oné barvy pokoje pochopila, že se něco děje. Pak se rozhodla hlavní hrdince pomoct a připravovala, co řeknou policii. Dotazem na pokoj se chtěla jen ujistit, že pochopila Gracinu situaci a Jackovy úmysly správně. I když nevím, jestli by byla kriminálka někde tak blbá, aby tomuhle uvěřila, podle mě tedy hodně špatně vymyšlený konec.

09.09.2017 4 z 5