Hzjena Hzjena diskuze u knih

☰ menu

Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

»Lector: Už podle Vašeho nicku je mi jasné, že jste pan poučovatel, máte vždy pravdu a já Vám šlápnul na kuří oko, a žádný rozumný argument Vám nevyvrátí Váš postoj. Jen když jsme u těch lejn, tak by nebylo od věci papat jinde, než kálet ,,Obvykle jsem imunní vůči vlnám popularity, které ta či ona kniha vyvolá..."

Pro opravu: tím ,,my chlapi,, bylo myšleno penisem obdaření spoluobčané (na což žádnou schvalovací komisi kromě osobního lékaře nepořebuji) s věkem, nebo zkušenostmi to nemělo konkrétní souvislost

09.12.2019 1 z 5


Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

Panebože...neudělejte se z toho všichni....před časem jsem to četl a nezbývá mi nic jiného než dávat míň a míň hvězd, dokud si lidi neuvědomí, že to není zas tak totálně absolutisticky definitvní dílo...no má to sysluplný děj, ano je to tak trochu ,,nadčasové,, ale zas to není absolutně skvělý, dech beroucí, totálně hustý....atd.... Probuďte se lidi... Vim že ženský nechtěj bejt za ********, ********, ******, tak to napálí na 5 *, ale chlapi snad mají soudnost a napíšou nornální, objektivní kritiku, nebo ne????

07.12.2019 1 z 5