Black-stars Black-stars diskuze u knih

☰ menu

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Tower of dawn vychazí letos v září a skutečně je to novela o Chaolivi a jeho cestě za léčiteli.... ale další díl který navazuje na říši bouří ma vyjít v květnu 2018 - podle stránek autorky a předběžným předobjednávkám na amazonu: http://sarahjmaas.com/throne-of-glass-7/
Takže jak už jsem psala předtím už aby byl květen 2018 :-)

24.07.2017 5 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Tak dnes jsem dočetla a musím říct že je to vrchol této série - so far! Opravdu 5. Díl překonal veškerá má očekávání a naprosto uspokojil moji čtenářskou dušičku. Jediný co mě štve že není další díl že na něj budu muset čekat až do května 2018 :-( ale jinak ta propracovanost a promyšlenost příběhu je neuvěřitelná - autorka se vyvíjí stejně jako její příběh....... už aby byl květen!

12.07.2017 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Přečteno v originále - a musím předestřít - že všichni budete pěkně zklamaní - já teda rozhodně byla!!!!

01.08.2016


Dcera Dcera Kiera Cass

Dnes dočteno v originále a mám z toho rozporuplné pocity - těšila jsem se na pohled na selekci z druhé strany. Ano toho se čtenář skutečně dočká, ale vlastně ani nejde o selekci (které chybí jakékoliv pravidla nebo řád oproti prvním knihám) jako o arogantní jednáni Eadlyn (dcery a dědičky Americy a Maxona) - nehledě na to že na závěr knihy vyvstane víc problémů a žadné řešení a neumím si představit že se to autorce v dalších knihách povede. Každopádně, svého favorita mezi chlapci ucházející se o roku princezny mám... V květnu se těším na další díl a uvidíme jak se to celé bude dál vyvíjet.

28.03.2016