archandelka archandelka diskuze u knih

☰ menu

Bible Bible neznámý - neuveden

Ach jo, vidím, že se historie opakuje, nedávno jsme s Triatlet řešili tu stejnou story s přesouváním komentářů do diskuse, a už je to tu zas, oba dva mé komentáře mi opět přesunuli do diskuse. Nevím, jestli mám chuť to znovu řešit, anebo to prostě zas a opět vložit znovu. Opravdu nechápu a musím uznat, že ač je Databáze knih má oblíbená stránka, z tohoto jsem naprosto znechucená. Přesně, jak píše Triatlet, pokud je záměrem u Bible nechávat pouze hromadu hnoje, tak pak prosím.

04.03.2020 5 z 5


Bible Bible neznámý - neuveden

Triatlet: No to je jaksi fakt bez komentáře.

26.07.2019 5 z 5


Bible Bible neznámý - neuveden

Lenka.Vílka: však to nebylo na vás, já jsem vám poděkovala za názor, jsem ráda, že jste mi dala nějaký možný pohled. Jenom bych se ráda dobrala pravdy, to je celé.

25.07.2019 5 z 5


Bible Bible neznámý - neuveden

Triatlet: děkuji, myslím si naprosto totéž o vašem komentáři.
Lenka.Vílka: děkuji za názor, ano pravda je někde venku. Nicméně pokud by to bylo, jak píšete, tak by to svědčilo o dost velké neznalosti místních moderátorů - to, že je Bible o Bohu a je Božím slovem je z celé knihy dost patrné, stačí ji otevřít a číst. Nicméně doufám, že nám to někdo vysvětlí, protože se zdůvodněním o spoileru anebo o tom, že komentář není můj, prostě zásadně nesouhlasím. A myslím si to tak stejně o dalších komentářích, u kterých jsem si dneska všimla, že byly najednou z ničeho nic přesunuty do diskuse, komentář Triatleta je jedním z nich.

25.07.2019 5 z 5


Bible Bible neznámý - neuveden

Dneska mi přišlo oznámení, že můj komentář k Bibli byl přesunut do diskuse, protože obsahoval spoiler, anebo není mým názorem na knihu. Může mi prosím někdo vysvětlit, co je v mém příspěvku za spoiler? Případně jak je z toho patrné, že to není můj názor na knihu, což samozřejmě není pravda?

Příspěvek zde:
Rok a půl jsem četla všechny knihy, ne postupně, ale v abecedním pořadí. Pro mě je tato kniha obrovským vyznáním lásky Boha k lidem, i když toho navyváděli až až, On je nikdy neopustil, nikdy se k nim neotočil zády, nikdy je nepřestal milovat. Miloval je dokonce tak, že obětoval vlastního Syna. S velkou vděčností jsem objevovala, jak je Boží slovo živé, jak je aktuální i dnes, jak dokáže měnit srdce a životy. A tohle bych přála všem čtenářům, aby dokázali vidět víc, než historické kruté popisy, ale objevovali to, co je skryto v pozadí. Protože o tom to celé je, Bůh lidi neopouští, to my se k němu obracíme zády.

25.07.2019 5 z 5