ZRADO ZRADO diskuze

☰ menu

Jakou knihu právě čtete?

Sedm let v Tibetu (1998, H. Harrer)

05.06.2016


Hledám knihy na téma...

Dobrý den, byl bych rád za doporučení. Poslední dobou se spíše než k románům přikláním k literatůře faktu a autobiografiím. Jako příklad uvedu - Továrna na smrt, Mein Kampf - Příběh jedné knihy, Stephen King - Mistr strachu, Stev Jobs, Mrazič - zpověď Kulínského.

Je mě celkem jedno z jakého to bude prostředí. Rád bych se něco dozvěděl o základech zenu, meditace, autobiografii zajímavých osobností ať už pozitivně či negativně. Něco co by mě obohatilo znalostmi, které bych sám nevyhledal.

Děkuji za tipy

15.12.2015


Jak přicházíte ke knihám? Kupujete je, půjčujete v knihovně, nebo...?

Hlavně kvůli mé nespolehlivosti ve vracení kupuji) často cestuju, zapomínám pak termíny. Většinou za knihy dost utrácím...pak chvilku nakupuju v levných knihách, stahuju ebooky do telefonu když nemám dostatek světla na čtení knihy měl bych zase zajít do knihovny...

13.12.2015


U které knihy jste se smáli nahlas?

Smál jsem se u Rakovinu nevyléčíš od: Denis Leary. Poslouchal jsem audio-knihu ze scénického čtení (více na listovani.cz) určitě doporučuji :), ale zase je pravda že to nebude pro všechny, hlavně starší ročníky se to ani nesnaží pochopit a rovnou to odhazují)

01.03.2015


Jak číst knihy?

:D na toaletě bych teda číst nechtěl, možná tak Blesk a rovnou bych ho použil místo papíru))

21.09.2014


Jak číst knihy?

Pročítám a koukám že 99% míst kde čtete jsou pro čtení jako "stvořená" což mě donutilo se zamyslet že vlastně dělám opak) čtu většinou na místech které navštěvovat musím ale radši bych byl jinde, v ten moment otevřu knihu a jako bych byl) samozřejmě že slunečný den na čerstvém vzduchu s knihou je idylka)

20.09.2014