LaCucaracha LaCucaracha diskuze

☰ menu

Technické potíže?

U komiksu Bomba (Bollée, Alcante), který před pár měsíci vydalo Argo, se najednou objevilo, že vyjde 12. 11., a asi v důsledku toho zmizely hodnocení i komentáře. Resp. je dole uvedeno "3 komentáře", ale ty nejsou vidět. Kniha prostě nejde hodnotit, protože ještě nevyšla, ačkoli ji mám už celkem dlouho v knihovně. :-) Nešlo by to vrátit do původního stavu?

08.10.2021


Technické potíže?

A víte co? Já je tam taky vidím. :-) Ale fakt tam nebyly. Kamenné nebe a Páté roční období, po přidání komentáře bez hvězd, proto jsem to tam dodatečně dopisovala v textu na konec. Jsem z toho jelen, nicméně už evidentně není co řešit. Tak prima. Díky za pozornost.

25.03.2021


Technické potíže?

Dobrý den. Nevím jak ostatním, ale nefunguje mi hodnocení u knih. Dřív jsem vždycky zadala u knížky počet hvězd a poté se mi otevřela nová stránka pro napsání komentáře. Teď když kliknu na počet hvězd, tak se nic dalšího nestane. Inu tak napíši komentář na tu samou stránku (stránku knížky), což samozřejmě lze. Jenže po jeho odeslání se ze tří hodnocení knih jen jednou povedlo, že se přidal komentář i s uvedeným počtem hvězdiček. U dalších dvou komentářů hvězdné hodnocení chybí. Proč se to tak děje takhle a co s tím mám dělat? Já ty hvězdičky ručně do komentáře napíšu, ale předpokládám, že to moje původní hodnocení vůbec neproběhlo a neovlivňuje tedy procentuální hodnocení titulu. Cítím se tak trochu vyšachována. :-)

24.03.2021