Kraken84 Kraken84 diskuze

☰ menu

Hledám knihy na téma...

Zdravím čtenáře,
můžete mi prosím prásknout nějakou knihu na počůrání smíchy. Podobné (červený trpaslík, Stopař, Woodyho sbírky povídek jsou na roztrhání plic...) Potřebuju dobrou náladu - nutně!
Moc děkuju předem. K

04.10.2015


Jakou knihu byste doporučili? Vaše knižní tipy

Mnohokrát děkuji za odezvu. Chtěl bych to jen upřesnit - rád bych ponechal jen detektivní thriller nebo detektivku. Jsem rád, že táta čte a nechci, aby doslova nezamrzl u severských knihách zasazených do současnosti. Může to klidně napsat Dán, ale nejlépe příběh o masovém vrahu třeba v Kambodži za války ve Vietnamu... :) Jinak jsem Vám vděčný, že píšete.

18.02.2015


Jakou knihu byste doporučili? Vaše knižní tipy

Zdravím knihomoláky - sháním knihu pro tátu na narozeniny - po dlouhé době zase začal číst, ale čte jenom Nesboa - má už od něj skoro všechno - trochu mě to štve, že nečte aspoň od někoho jinýho a propadl Nesbománii. Neznáte něco, čím bych Nesboa mohl trumfnout. Aby to třeba nakouslo i jinej žánr. = pořád detektivní thriler (stejné/nejlépe - vyšší kvality) + historický aj. Moc děkuju za odpovědi K.

17.02.2015


Hledám knihy na téma...

nickie.twisp : ještě jsem si přečetl popis knihy na kosmasu - ujišťuju tě - nevěřím v holistickou léčbu, mandalu, krystaly, aury apod. v knize jsou obrázky a popis jak cvik provést a správně u něj dýchat - stejně jak to děláme v hodinách jógy se zkušenou cvičitelkou.

07.02.2015


Hledám knihy na téma...

To nickie.twisp : cvičím jógu a mimo lekce s cvičitelkou - hledám inspirace v téhle knize. Cvičení jsou rozdělena na přínos pro (dýchací systém, kardiovaskulární, trávicí, páteř...) a cvičení jsou vždycky odstupňovaná do 3 úrovní podle náročnosti. Můžu doporučit
https://www.kosmas.cz/knihy/147424/leciva-joga/

07.02.2015


Buddhismus

Zdravím lidi - přečetl jsem hodně o Buddhismu, životě XIV. Dalajlámy a jiných. Nikde jsem ještě nenarazil na román z poklidného kláštera, možná román o bojovných mniších v Japonsku ze 16.-17. století si dovedu představit. Budu Vám vděčný za cokoliv tomuto tématu podobného. Díky.

04.02.2015


Hledám knihy na téma...

Zdravím čtenáře.

Můžete mi poradit - hledám dobrou knihu z běžného života buddhistických mnichů.

04.02.2015


Hledám knihy na téma...

Zdravím čtenáře.

Můžete mi poradit - hledám dobrou knihu z běžného života buddhistických mnichů. (Zen, bojovní mniši) Díky.

01.02.2015