JointlieKat94 Online JointlieKat94 diskuze

☰ menu

Jedna kniha ve více vydáních/verzích

A myslím to tak, že mám třeba několik vydání "Babičky", třeba, jedna má obrázky, jedna ne, další je zkrácená a tak.. mě by se líbilo, když už si jí musim najít ve "vydání", měla možnost škrtnout si tam že právě čtu toto vydání. A né, že již mám přečteno. Což o to, komentář mi stačí napsat jeden k vícero vydáním, stejně obsahuje většinou vše, co mě k tomu napadne. A pak, kdybych si třeba na "Babičku" najela ve vyhledavači, tak bych v seznamu viděla přesně ta má vydání, která vlastním. A tím bych měla větší přehled o tom, co vlastním. A taky by se tím mohlo vyřešit to, že když nějaké vydání sháním, a mám ho v kolonce "Chci si koupit", chodí mi emaily na bazar, a já až po odkliknutí zjistím, že to vydání není vydání, které sháním.. samozřejmě ale to byl dobrý tah, s těmi emaily, za to jsem moc ráda, jen vždy když chci nějakou knihu, prostě toužím po jednom určitém vydání, a tenhle krok by nám, kdyby nás bylo víc, usnadnilo práci. Tak snad. :)

06.12.2018


Jedna kniha ve více vydáních/verzích

Ano, prosím. Tohle bych nutně potřebovala taky! Je to tu vypsáno přesně tak, jak to cítím i já. U některých knih mám více vydání, a strašně ráda bych v tom měla přehled! Tato stránka mi opravdu funguje jako moje knihovna, ale prostě mi ty počty pořád neseděj, a je to přesně tím, že si zde nemohu přidat všechna vydání. A už moc dlouho přemýšlím, že to sem napíšu a ono to tu už je. Moc děkuji za příspěvek a doufám, že nám to vyjde. :)

06.12.2018


Potřebuji poradit....

pobijecmuch-
No to mě vlastně nenapadlo, ten počet stran je jiný. A ISBN nemají, je to rok 1956, takže dám každou zvlášť. :)
Moc děkuji za rychlou odpověď. ;)

09.12.2017


Potřebuji poradit....

Dobrý den přeji, prosím, nemohla jsem dohledat odpověď na mé otázky, mám k Vám 2. Chtěla bych přidat knihy. Zeptám se, když má kniha 2 díly, asi přidávám každou knihu zvlášť, i když mají obě dvě stejný rok vydání a všechno stejné? Jo, to vlastně asi ano.. :D dobře, 2. otázka, mám knihu, která obsahuje jakoby 2 knihy, je to titul od p. Londona, Potulky po ostrovech již. moře a třídní boj. Přidávám tedy každou knihu zvlášť? Nebo to dám k jedné a vypíšu tam oba tituly? Moc Vám děkuji za odpovědi, mějte všichni hezký den. ;)

09.12.2017


Sto tisíc knih v morbidním antikvariátu

Zdravím, asi 2 měsíce jsem plánovala výlet za tímto panem Novákem, na jeho antikvariát jsem se moc těšila! Vzala jsem tedy mamku a jeli jsme, můj pohled, když jsem krámek viděla už z dáli, byl k nezaplacení! :) vešli jsme dovnitř, hned v první uličce to byl mazec, přiběhl pan Novák, a hned se ptal, co by jsme chtěli. Dál nás taky nepustil, ale byl tam mladík, a ten si normálně listoval. Nahlásili jsme, co sháníme, řekl "simsalabim" a vytáhl knihu, kterou jsme chtěli. :) krásný! Povídal, že knihy čte v druhé práci, že má dvanáctky noční i denní. Nikoho jinýho, že zaměstnat nemůže, protože by se v jeho systému nevyznal.. když už jsem měla vše z mého lístku, (který si mimochodem pamatoval!) tak jsem poprosila ještě o nějaké doporučení knih, doporučil mi tituly, o kterých jsem neslyšela, a vzala si je, teď je přidávám dokonce sem na stránku! No nevšední zážitek, nakonec nám dal papírek s e-mailem, ať si napíšeme, co by jsme chtěli na příště, že nám to najde v dalším skladu, podal nám ruku a popřál nám krásné Vánoce! Naprosto nevšední zážitek a dle mého naprosto skvělej člověk, kterému tedy malinko závidím, má krásné kousky! :)

09.12.2017


Potřebuji poradit....

Já děkuji za rady :)

02.10.2017


Potřebuji poradit....

Dobrý den, prosím, sedím nad tím už asi 2 hodiny. Sehnala jsem knihu z r. 1898, chci jí vložit a mám problém s nahráním fotky. Ta se načte, ale pokaždé mi to ukáže knihu špatně otočenou. No dost mě to vytáčí. Když knihu postavím a vyfotím, nahraje mi jí to na ležato, když jí dám na ležato a fotím na ležato, dá jí tam na výšku.. :D fakt si s tím lámu hlavu, prosím, poraďte, jak je tam dáváte, jinak neusnu! :D děkuji moc!

15.09.2017


4. kniha odehrávající se v budoucnosti

Tak já tam zařadila knihu Nostradamus, od Stéphana Gersona, ten přeci mluvil o budoucnosti.. pro mě to je lepší, než kdybych v této kategorii nechala Marťana, jak jsem původně zamýšlela. :)

16.08.2017


Knihy/deníky ze 2.sv.

Tyjo! To bude ale knih zase. Moc Vám všem děkuji. ;)

02.08.2017


Knihy/deníky ze 2.sv.

Kniha " jsou světla, která nevidíme " my včera taky přišla. Nečekala jsem tolik stránek :D byla jsem málo informovaná :D díky všem, díky moc :)

29.07.2017


Knihy/deníky ze 2.sv.

Díky Vám! Už si to zapisuji ;)

28.07.2017


Knihy/deníky ze 2.sv.

To zní dobře, díky :)

28.07.2017


Knihy/deníky ze 2.sv.

Díky :)

28.07.2017


Knihy/deníky ze 2.sv.

Dobrý den, dočetla jsem Zlodějku knih, a mám dojem, že chci číst víc a víc se dozvědět o této době. Chtěla bych nějaké Vaše názory. Myslím ale, aby se to psalo formou deníku,. Dnes jsem si pořídila knihu " všichni jsme nosili hvězdu ". Tak něco na ten způsob? Díky za Vaše příspěvky. :)

28.07.2017