DračiceLaura DračiceLaura diskuze

☰ menu

Hledám knihy na téma...

Ahoj všichni. Chci se zeptat, zda znáte nějakou POŘÁDNOU knihu o vlkodlacích, aby to nebyl nějaký čajíček. A vůbec nejlepší by bylo, kdyby se to hodilo pro pubertální dívku. Tedy pro mě. :D Děkuji předem. :)

18.10.2014


Knihy, které rozbrečí

Já brečela na konci knihy Hrdina Nik.

23.06.2014


Tvůrčí psaní a vydávání aneb pisálkové mezi námi

Doufám, že tvá kniha vyjde. :) Já svou knihu bohužel nikde nemám(možná je to i proto, že začínám). Přeji ti hodně zdaru.

07.06.2014


Jak přicházíte ke knihám? Kupujete je, půjčujete v knihovně, nebo...?

Já si třeba půjčím knihu v knihovně a když se mi hodně líbí, tak si ji buď koupím nebo si ji půjčuji často v knihovně. Většinou si, ale knihy nekupuji, protože nemám tak moc peněz a tak mi stačí má malá knihovnička doma která čítá asi 80 knih (což je velmi málo). Když navštěvuji pravidelně knihovnu tak mi to tak moc nevadí.

05.06.2014


Tvůrčí psaní a vydávání aneb pisálkové mezi námi

Zatím jsem přečetla jen prolog a kousek první kapitoly. Také píšu a tvé dílo se mi zatím líbilo. Uvažovala jsi o vydání ? Zřejmě by stálo zato knihu upravit, dokončit a zkusit poslat do nakladatelství.

05.06.2014


Kniha pro mladou slečnu?

Přečti si třeba Soumrak království. Mě se to moc líbilo, byla to taková fantasy z období přibližně středověku.Bylo to trochu romantické a krvavé. Do komentářů lidi psali že je to ploché ale zároveň zábavné.

04.06.2014


Kniha pro mladou slečnu?

Záleží na tom co holka čte.

04.06.2014


Tvůrčí psaní a vydávání aneb pisálkové mezi námi

Jsem tu nová a napadlo mě zda je tu někdo začínající spisovatel či by chtěl být a píše doma.

04.06.2014


Zážitky z kníhkupectiev

Já šla do knihkupectví koupit si knihu. Bylo malé, moc knih tam nebylo. I přesto jsem očumovala u hromádky knih asi třičtvrtě hodiny. Kupovala jsem si knihu poprvé a styděla jsem se. Když jsem se konečně odhodlala, přišla do knihkupectví paní, která asi čtvrt hodiny řešila s knihkupkyní dětské vystřihovánky. Když odešla chvíli jsem stála u knih, aby to vypadalo nenuceně a pak jsem přešla k pultu. Zeptala jsem se jestli příslušnou knihu nemají, ale u jména autorky jsem se tak zakoktala, až jsem málem chrochtala. Pak jsem luskla prsty a celá rudá jméno autorky vyhrkla. Pak už šlo vše jako po másle a skončilo to tím, že jsem se knihkupkyně zeptala, zda zařídí objednání knihy(samozřejmě, že to musí umět, ale nic jiného mě nenapadlo).Přikývla a já pak vyšla z obchodu ztrapněná a zároveň pobavená.

03.06.2014


Fantasy pro muže

Jsem velkým fanouškem fantasy a chtěla bych nějaké hezké počteníčko na prázdniny.

03.06.2014


Deset nejhorších věcí u knih!!!

Souhlasím se 128. Už si myslím že mí známí snad nikdy nevzali žádnou knihu, kterou jsem četla do ruky. :(
133.Když si nechám knihu v nějakém pokoji a pak zjistím že mi ji máma nebo brácha uklidili a já nevím kde je.
134.Když mi máma nadává, že pořád jen čtu ať jdu něco dělat.
135.Když nějaký člověk uráží mou četbu(to opravdu nesnáším).

03.06.2014