danielpernik danielpernik diskuze

☰ menu

Korektor, konzultant, kamarád k mé právě psané knize

Janadvorackova: na cestě jsme všichni, tak si z toho nic nedělejte, že se ta vaše odehrává tady :). Za šoupnutí budu moc rád.

triatlet: Díky za opravu.

25.07.2019


Korektor, konzultant, kamarád k mé právě psané knize

Má výmluva se netýkala přechodníku. Ten si totiž skutečně nepamatuji. Proto také hledám někoho šikovnějšího, než jsem já. :)
Díky!

25.07.2019


Korektor, konzultant, kamarád k mé právě psané knize

Ahoj přátelé. V nedávné době jsem zažil skoro až neuvěřitelné životní nástrahy, na které jsem reagoval měsíční poutní cestou. Pokud byste uvěřili zmíněným nástrahám, jistě už budete mít problém s důvěrou ve skutečnost situací, které jsem zažil na té cestě.
Už nějakou dobu jsem se pokoušel napsat knihu, avšak stále jsem ztrácel motivaci. Zkrátka mě nenaplňovalo vařit z vody. Teď se mi dostalo takové inspirace, že jsem se pustil do práce ihned a naplno.
Jde o novelu psanou v první osobě, v níž se prolínají reálné situace s fikcí, které užívám pro umocnění pochopení předávané informace. V rychlosti jsem teď zpracoval hodně uspěchanou anotaci, aby si zainteresovaný člověk mohl představit něco konkrétního.

Cesta mladého muže, který byl životními událostmi dohnán až na samý konec světa. Na své výpravě se setkává s lidmi a zažívá situace, které mu pomáhají při rozjímání o otázkách, které v sobě nese. Hledaje rovnováhu mezi materiálním světem a spirituálním životem, rozmlouvá s vlastním hlasem moudrosti a transformuje své vlastní já. Postupně si uvědomuje, že právě cesta, nikoliv její cíl, je tím, co ho činí šťastným. Naučí se, že smyslem života není dostávat pouze to, co chce, ale naučit se chtít vše, co dostává.

Moc rád bych zde našel kamaráda(ku), který má rád knihy a takový projekt by v něm vzbuzoval zájem. Jde o dost osobní záležitosti a já bych je momentálně nerad sdílel se svým blízkým okolím. Na druhou stranu bych ale tento proces moc rád s někým sdílel, radil se, diskutoval. O to lépe, pokud máš podobné zkušenosti a relevantní znalosti.

... Nejblíže k mé vizi bude mít asi Cesta pokojného bojovníka od Dana Millmana.

Pokud ti to přijde zajímavé, kontaktuj mě prosím buď tady, nebo na emailu pernik.ck@gmail.com, nebo třeba na instagramu pern1k.

Děkuji za prostor a za případný zájem! Ať se vám všem daří.

PS: neodsuzuj mě předčasně za případné chyby v tomto textu, datluju to na telefonu. :))

Dan

23.07.2019


Knihy s přesahem na 600 km pouť

Ahojte. Pozítří letím na pěší pouť ve Španělsku a rád bych s sebou měl nějaké vhodné knihy. Atributem vhodné si představuji nějaké hluboké, srdce otevírající knihy, které člověka poučí a donutí přemýšlet nad životními otázkami, lidmi apod.
Jako příklad takových knih uvádím Tuláka po hvězdách a knihy od Dana Millmana. Kdyby byl samotný příběh nějakou poutní, sebe sama hledající cestou, bylo by to naprosto boží. Děkuji za tipy! Dan

25.06.2019


Knihy o pozitivním myšlení, pohledu na svět a sebe sama - poraďte

Za mě zatím vede jednoznačně Dan Millman se svou Cestou pokojného bojovníka.

11.10.2018