Danago Danago diskuze

☰ menu

2.) kniha autora, který žil ve vašem kraji

Jižní Morava - Hodonín Táňa Kubátová

04.06.2018


Komentáře, hodnocení

Jasně , nejjednodušší se mi zdá si text zkopírovat a až potom dát uložit , pokud se neuloží vkládám ho pořád dokola dokud se nakonec neuchytí, někdy se mi neuchytí i 5x po sobě. ( jenom na to nesmím zapomínat).
Určitě to v tomto případě není delší neaktivitou nebo mou chybou. Když je to mou vlastní hloupostí , což se mi také stává, tak si to samozřejmě uvědomím a nestěžuji si .

04.04.2018


Komentáře, hodnocení

není , ale to víte že to smolím znovu

30.03.2018


Komentáře, hodnocení

Určitě jsem aktivní, když píšu komentář, a nemám v plánu si komentáře archivovat ve Wordu ani nikde jinde , protože nepoužívám jen jeden počítač. Je zajímavé, že se mi tyto problémy začaly objevovat až v posledním půlroce , dříve to bylo bez jakýchkoli problémů, to stejné je při označování knížky knihotéka , právě čtu a pod. na to mám indikátor, když je políčko zelené, tak se mi to uloží, ale někdy čekám hodně dlouho.....

29.03.2018


Komentáře, hodnocení

Stává se mi to u více pc nejen u mého domácího, takže to nebude asi internetovým připojením. Někdy je to tam hned , ale někdy ne , nejhorší je když si to zapomenu zkopírovat.

28.03.2018


Komentáře, hodnocení

Nestalo se mi to poprvé, ale stává se mi to velice často. Napíši složitý komentář ke knize dlouho nad ním uvažuji a snažím se napsat vše co chci...... a potom dám zveřejnit a komentář se ztratí. Je nenávratně pryč!!!!! To teda člověka naprosto odradí psát něco takového znovu. Protože jsem už poučená komentář si napřed zkopíruji než jej dám zveřejnit a potom jej několikrát dokola vkládám než tam zůstane. Například dnes jsem dávala komentář k Nataši (M. Novobilský) a už jsem to tam dávala 10x !

28.03.2018


Nezobrazování se knih v knihotéce

Mě to zlobí pořád a začalo to až tento rok do té doby jsem neměla žádný problém. Já nepozoruji , že je to podle zatížení sítě, dělá mi to teď skoro pořád. Když se knížka uchytí je to kolikrát náhodou a po velice moc pokusech. Dělají to úplně všechna tlačítka. Bohužel nejsem technicky zdatná a ten návod jsem nedokázala provést. Nechávám to co nejdéle načítat a nepozoruji změnu. A s toho se to najednou uchytí hned. Ale je to opravdu hodně ke vzteku.

09.02.2018