Anna Todd citáty

americká, 1989

Citáty (128)

-Proč se na to chceš koukat? Protože se chci dívat, jak se na to díváš ty.


-Snažím se ti říct, že... že ti chci pomáhat a držet tě za ruku, ale jako bych mluvil čínsky... ty to pořád nechápeš. Co nechápu, Hardine? -Že tě chci. Víc, než jsem kdy co nebo koho v životě chtěl.


,,Tvoje ruka je tam dokonalá" -Hardin


...sevřelo se mi hrdlo. Tohle se mnou dokázaly udělat jedině knížky. Přála jsem si napsat skvělý román, i když jsem psala spíš krátké postřehy. Sestry Springovy


"Jenom protože že tě nemůže milovat jak chceš, to neznamená, že tě nemiluje vším co má." -Liam Payne


"Opravdu nemám toho kluka rád." říká Noah a já kývám, "Já taky." Zašeptala jsem, i když vím že lžu. -Tessa Young


” Chtěla jsem sestru chránit, jenže při běhu na dlouho trať by jí to asi moc nepomohlo. Člověk musí poznat, jaké je to nahoře i dole. Kdybych Jo zabránila dělat vlastní chyby, nikdy by se v tom nenaučila chodit. ” Beth (Sestry Springovy)


” Jestli chceš víc, budeš pro to muset něco udělat. Nikdo ti nic jen tak nedá. Čím dřív si to uvědomíš, tím líp pro tebe. ” Beth (Sestry Springovy)


” Laurie se stal mou součástí a věděla jsem, že mě zničí, až nám to spolu přestane klapat. ” Jo (Sestry Springovy)


” Možná to zní moc drsně, ale jsi zodpovědná jenom sama za sebe. Pomáháš, když to jde, tím to končí. ” Laurie (Sestry Springovy)


” Musíš si vymyslet vlastní dobrodružství, Jo. ” Laurie (Sestry Springovy)


” Nechtěla jsem být známá tím, jak ho umím vykouřit, chtěla jsem, aby lidi znali moje slova a můj hlas. Potíž byla v tom, že kluky na dívčím hlase zajímalo, jen jak ho umlčet tím, že ji strčí penis do krku. ” Jo (Sestry Springovy)


” Nění tvůj úkol být krásná, ale udělat se sebou to nejlepší, co můžeš. Nikomu nedolužíš být krásná. ” Beth (Sestry Springovy)


” Nikdy nikomu nedovolte, aby Vá připravil o vaši sílu. Nedovolte, abyste se kvůli někomu cítily neúplné, a jestli to na vás někdo zkusí, ukažte mu co jste zač. ” Meredith (Sestry Springovy)


” Sesterská láska byla něco jiného než přátelství a útěcha. ” Meg (Sestry Springovy)


” Silná ženská si může vybrat. ” Meg (Sestry Springovy)


” Ženské tělo je nejbožštější a nejmocnější entita ve vesmíru, která vytváří život - a může ho stejně tak ukončit. ” Meredith (Sestry Springovy)


„Pokud ti na ní záleží, dokonce jen málo záleží, řekneš ji, aby šla. Neudělal jsi nic jiného, než jen jsi ji zlomil. Není tou stejnou dívkou, kterou jsem vysadila na koleji před třemi měsíci a celé je to tvoje chyba. Neviděl jsi ji brečet celé dny po tom, co jsi ji udělal, pravděpodobně jsi byl s jinou dívkou zatímco, ona se proplakala do spánku. Zničil jsi ji, jak se sebou můžeš tak klidně žít? Sám víš, že dřív nebo později ji znovu ublížíš, takže pokud máš jedinou slušnou kost ve svém těle, řekni ji, aby šla. -Tessina matka (After 2)


„Vždycky mě taháš za nervy! Neustále se se mnou hádáš! Chodíš na rande se Zenem, to mám na mysli, kurva! Myslíš, že se mi tohle líbí? Myslíš, že se mi líbí, když nade mnou máš plnou kontrolu? Nesnáším, jak se mi dostáváš pod kůži, nesnáším to, jak na tebe nemůžu přestat myslet!" -Hardin Scott


(Když má Tessa měsíčky) Tessa: "Je vidět že dneska máš dobrou náladu" Hardnin: "Ty bys možná taky měla, kdybys nebyla zrovna v týhle měsíční fázi"


(Když má Tessa měsíčky) Hardin: "Musíš se trochu uvolnit.... jít s proudem" Hardin :"Nedělám žádný vtipy, Půjdu uklidit nějaký krámy"


♡Naše duše jsou z jednoho kusu♡


Ach, Tesso, co to se mnou děláš? Jak mě nutíš cítit...?


Ale  možná by bylo  nejlepší  nechat ji  na pokoji a dát ji šanci urvat pro sebe trochu štěstí. Hardin


Ale zase… máma je přírodní síla, on je jako balvan. Třeba to bude vyrovnaný souboj Tessa


Bohužel láska a rozum málokdy chodí ruku v ruce. Landon


Bolest dokáže každého odvrátit v podstatě ode všeho. Bolest vás může přimět dělat věci, které by vás jinak ani nenapadly. Tessa


Bylo to jen líbání. Lidi to dělají v jednom kuse. Hardin


Cítila jsem, že toho nešťastného kluka, který sám sebe nenávidí, miluju tolik, až mě to snad rozdrtí.


Člověk se musí umět radovat i z malejch věcí. ~str.147 Pred nami