Alexandra Potter citáty

britská, 1970

Citáty (19)

Člověk se nemůže zamilovat naschvál, stejně jako si nemůže vybrat, do koho se zamiluje.


Duchov a tiene netreba zamiesť pod koberec, ale poriadne si na nich posvietiť. (Priznania štyridsiatničky, ktorá si pos*ala život) Priznania štyridsiatničky, ktorá si pos*ala život


Lepší milovat a lásku ztratit, než nemilovat vůbec. (S tebou už nikdy)


Někdy člověku docela dlouho trvá, ne si uvědomí, že to, co chce, má už docela dlouho přímo před nosem. (S tebou už nikdy)


Někdy do toho musíš jít po hlavě. Musíš věřit vesmíru a taky v moc pozitivního myšlení a zákon přitažlivosti. (S tebou už nikdy)


Někdy musíš věřit v tajuplnou moc vesmíru, ve vyšší energii nebo duchovní sílu; prostě v něco, co je větší než my. (S tebou už nikdy)


Podle zákona přitažlivosti přitahuješ to, na co myslíš nejvíc. (S tebou už nikdy)


Stojím na místečku zalitém sluncem, zírám na obraz jako omámená a běží mi hlavou, že jsem našla ideálního muže. Jen škoda, že není skutečný. (S tebou už nikdy)


Stojím pred vchodom a dívam sa za ním, ako odchádza z môjho života. Mal všetko, čo má mať môj ideál, ale láska sa nedá kúpiť ani vysnívať presne podľa vlastných predstáv.


Šroubovací zátky jsou v kurzu, protože holky se zlomeným srdcem tak otevřou láhev rychleji. (S tebou už nikdy)


To, čomu budete neskôr hovoriť staré dobré časy, žijete práve teraz. Zapamätajte si to. (Priznania štyridsiatničky, ktorá si pos*ala život) Priznania štyridsiatničky, ktorá si pos*ala život


Udělej přesně tu věc, kterou si myslíš, že nezvládneš. Když to nevyjde, zkusíš to znovu. Podruhé to půjde líp. Lidé, kteří se nesetkávají s neúspěchem, nikdy nevystoupají vysoko. (S tebou už nikdy)


Úzkost se mě drží jako zloděj, který se právě chopil peněženky. (S tebou už nikdy)


V živote sa môžu prihodiť len dve tragédie: keď človek nedostane to, čo chce - a keď sa mu želanie splní.


Všichni se mě snaží společnými silami dát dohromady s čímkoli, co má penis a tlukoucí srdce. (S tebou už nikdy)


Zeptala jsem se toho policajta, proč bych nemohla zničit okno, když mi on zničil srdce. Tohle je přece spravedlnost, ne? (S tebou už nikdy)


Život prináša veľa zážitkov. Jeden z nich sa teraz skončil, ale to neznamená, že sa nezačne ďalší.


Život se může změnit mrknutím oka. Všechno, co máš, je tady a teď. Nikdy neodkládej to, co k lidem cítíš. Nepočítej s tím, že jim to budeš moct říct potom, nebo že to sami pochopí. Oni to totiž nemusejí ani tušit. Když to budeš odkládat, mohlo by být pozdě. (S tebou už nikdy)


Životní partner není jako obchodní příležitost; další na sebe nechá pěkně dlouho čekat. Proto se životnímu partnerovi říká „ten pravý“ nebo taky „jediný“. (S tebou už nikdy)