mischinka mischinka komentáře u knih

☰ menu

Tohle je Gomora Tohle je Gomora Tom Chatfield

(SPOILER) Tak já vám teda nevím.. přirovnávat tuto kniho k Já, Poutník (ano, Já, Poutník a Marťan se daji považovat za mě nejoblíbenější knihy) je tedy velmi troufalý.. ani po docteni knihy vlastně poradně nechápu o co tam přesně šlo a co bylo úlohou Muniry.. jako knížka měla potenciál, ale dle mého byl dost nevyužitý :/

30.12.2020 3 z 5


Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

SPOILER!:Kniha se mi líbila, být někdo uvádí, ze mu vadil zdlouhavý úvod, mne nikoliv, naopak mi to hezky do celého příběhu zapadlo. Jen konec tedy nabral velmi rychlý Spád, těšila jsem se na soudní proces a jak ho z toho vyseka..

11.04.2020 5 z 5


Panenky z ráje Panenky z ráje Barbara Wood

Knihu jsem dostala na doporučení, byla jsem k ni velmi skeptická, protoze červená knihovna není mou parketou. Nicméně tahle knížka byla tak šokující, tak aktuální, tak litostiva, ze jsem silne uvažovala opravdu ten Korán přečíst a zkusit pochopit nepochopitelne.. Skvělý nápad, zřejmě take pravdivý (nemyslím cely dej, ale souvislosti).

18.04.2016 5 z 5


Cizinec Cizinec Harlan Coben

Skvěle, super nápad! Tato knížka me vtahla, jako uz dlouho žádná ne, výborný námět, ojedinělý, přitom, co když..? Knihu jsem nemohla na dovolené odložit, potřebovala jsem vědět, jak to skončí.. A musim rict, ze velmi ne/cekane :)

18.04.2016 5 z 5


Mládí imrvére v hajzlu Mládí imrvére v hajzlu C. D. Payne

Taaaaaaaakove zklamaní, jaké uz dlouho nad knihou nepanovalo!!!!!serie mladí v hajzlu mu doprovází již od mých nactin a sérii (1.-4.)díl jsem četla nejmíň 4x. Na poslední díl jsme se diky hodnocení hrozne těšila. Ale co je tohle??? Čekala jsem vic rozvinutí stávajících postav (jak se jim za ti dobu žilo, estli sheeni miluje Nicka , desmond a taková traparna?) proste od c.d.payna nuda, nuda, nuda!! Nic nového, nic šokujího..! Jsem obr fanouškem základní série Nicka, ale to co jsem docetla nyní s touto nemá nic společného :((

18.04.2016 2 z 5


Obětina Obětina Sharon J. Bolton

Úžasné, skvělý příběh, bavil, jako uz dlouho detektivka ne :) můj úsudek byl dost mimo :) musim zkusit autorcinu sérii

27.12.2015 5 z 5


Silo Silo Hugh Howey

Mno, stala me velmi premahani donutit se číst dal a dal.. Nesplnila očekávání

27.12.2015 3 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Nápad je rozhodne skvělý.. Nemohla jsem odložit, skvěle prostrihy příběhu lidi, aby čtenář mohl tvořit svoje domněnky, co se stalo.. Co mi však vadilo byl velmi rychle ukončeny příběh, žádné velke drama..nicméně vtahla a jako jedna z mála - nedala se odložit :)

27.12.2015 5 z 5


Chybíš mi Chybíš mi Harlan Coben

Super oddechovka, přečtena na 1 večer :) skvělý příběh :)

27.12.2015 5 z 5


Budoucnost Budoucnost Dmitry Glukhovsky

Tak nejak ne a ne se zacist.. Pricitam to malé představivosti obzvlášť na sci- fi tema. Spíše nutila k zamyšlení and dobou, ve které žijeme a jestli opravdu je cílem nesmrtelnost..

27.12.2015 3 z 5


Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Již druha knížka od autorky - ne tak skvělá, jako Manzelovo tajemství - trochu předvídatelný události, ale take jsem přečetla jedním dechem

27.12.2015 5 z 5


Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Autorka si me získala ihned - věděla na co cilit- na moji zvědavost. Musim rict, ze verzi jsem vymyslela nespočet - co bude v dopisu, ale to co tam bylo! Jsem nečekala.. Skvělá kniha, dostala me neskutecne

27.12.2015 5 z 5


Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Úžasný, skvělým, dokonale vystaveny příběh, super délka- nenechá vás na pokoji. Byla bych radši za sad end, ale tak to je :)

27.12.2015 5 z 5


Jeden deň Jeden deň David Nicholls

Nejlepší kniha, jakou jsem kdy četla..!!!! Trochu se pere s martanem, ale každá je jiná, ale tohle je sila!!!!

27.12.2015


Marťan Marťan Andy Weir

Marťan.. Nejlepší kniha, kterou jsem tento rok četla, mozna celkove.. Opravdu takhle me dostalo maloco, nemohla jsem knihu odložit, strašně moc jsem fandila a cítila stejne zklamaní a radost jako on.. Nejsem na happy endy, takze čekám, kdy me autoři překvapí - ale i tak 5*:)

27.12.2015 5 z 5


Buzz Buzz Anders de la Motte

zajimavě se tento příběh vyvíjí, ale je pravda, že první díl byl lepší..čekám na to velké rozuzlení, tak snad to bude mít tu šťávu..

16.10.2013 4 z 5


Megasmutná pravdivá lovestory Megasmutná pravdivá lovestory Gary Shteyngart

úúúúžasně napsaná kniha..zamýšlí se nad filozifií života, ale zároveň toto téma zesměšňuje a zlehčuje..super, tahle kniha mě vážně chytla. a satira na ameriku je věčný téma, ale tady mi to nepřišlo úplně nereaálný

20.09.2013 5 z 5


Konec punku v Helsinkách Konec punku v Helsinkách Jaroslav Rudiš

po knížce Potichu i Konec punku v Helsinkách hraje na notu melancholie, která z knížky jen čiší..ale je skvěle čtivá a velmi mi sedla..nevím, jestli zkusím další knížku, tak trochu ta melancholie se dá očekávat ze všech knih.

26.08.2013 5 z 5


Co svět světem stojí Co svět světem stojí Colum McCann

z knížky jsem byla velmi nadšená..úžasně napsané, úplně jsem si představovala, jak tam stojím taky a zvedám hlavu a mžourám do tý výšku na tu tečku..bezprostředně po přečtění knížky jsem si pustila dokument o Filipu Pettitovi a ten mi dotvořil úplný obrázek k této knížce, doporučuju taky shlédnout, je to úúžasný ve spojení s touto knížkou

02.07.2013 4 z 5


Hra Hra Anders de la Motte

super chytlavá knížka..ale přece jenom velké zklamání za konec a za celkovou zápletku..velmi mě bavily úkoly, pátraní, ale konec velmi zklamal, rozhodně by tato knížka zasloužila víc..anglické věty mi naopak přišly osvěžující, nebráním se angličtině v českém textu, takže v podstatě spokojenost, knížka, která nepustí :)

02.07.2013 5 z 5