HankaL HankaL komentáře u knih

☰ menu

Neobyčejní Neobyčejní V. E. Schwab (p)

Kniha měla víceméně dobrý nápad, ale nelíbilo se mi zpracování. Některé postavy mi sice byly sympatické, ale u toho to končilo. Způsob, kterým autorka psala knihu, se mi vůbec nelíbil. Vůbec jsem se nemohla začíst a byla jsem ráda, když jsem dočetla. Hodnotím 2**.

24.03.2018 2 z 5


Mistr papírových kouzel Mistr papírových kouzel Charlie N. Holmberg

Pěkné, oddechové počtení, ale nečekejte nic víc.

06.09.2017 4 z 5


Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

Milé zakončení série, která je prostě roztomilá. Jsem ráda, že js se do toho pustila.

27.08.2017 5 z 5


Zrcadlení Zrcadlení A.G. Howard (p)

Opravdu skvělé zakončení série. Poslední díl nezklamal stejně jako ty předchozí. Jsem upřímně zvědavá na další autorčinu sérii.

22.08.2017 5 z 5


Divotání Divotání A.G. Howard (p)

Knížku jednoznačně hodnotím 5*, druhý díl se mi líbil víc a v knížce jsem prostě nenašla nic, co by mi nesedělo. Tenhle komentář píšu s krátkým odstupem po dočtení knížky, protože krátce po dočtení jsem nebyla schopná napsat ani čárku, obsah se mnou hodně zamával a celou knížku jsem četla s otevřenou pusou. Musím jen obdivovat jak to má autorka promyšlené a všechno jí na sebe navazuje. Nemůžu se dočkat až si přečtu poslední díl a jsem zvědavá na další autočinu sérii.

18.08.2017 5 z 5


Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Za okolností, že by mi postavy v knize nebyly sympatické bych dala čtyři hvězdy, ale postavy mě ihned vtáhly do děje, takže jsem s nimi prožívala jejich lásky, nenávisti a strachy a musím přiznat, že jsem se v každém viděla.

Knížka je plná zvratů a slibuji, že se v průběhu nebudete nudit, čím déle je Alyssa v Říši divů tím si budete přát aby tam navěky zůstala, ale zároveň budete chtít aby se vrátila. Všechny informace a detaily dozvídáte v průběhu knížky, takže nejste přesyceni a netušíte co přinese další stránka, odstavec nebo věta.

Šepotání rozhodně stojí za přečtení, je to originální temnější typ fantasy. Rozhodně doporučuji a knihu by si měl přečíst každý, kdo se rád nechá příběhem pohltit a vtáhnout, nebo prostě ten, kdo chce zažít nová dobrodružství, při kterých bude zatajovat dech.

12.08.2017 5 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Klasika, kterou nemá ani smysl hodnotit. Doporučuji číst v angličtině, není to těžké a čtení mi tak připadalo zábavnější než v češtině.

29.07.2017 5 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Knížka, u které vám stránky jen mizí pod rukama, když ji čtete, ani nevíte kam. Bylo to oddechové čtení, nemám co bych vytkla, jen, že mě pořád a pořádně vytáčela Margot. Knížku mohu jen doporučit :).

11.07.2017 5 z 5


Bestie je zvíře Bestie je zvíře Peternelle van Arsdale

Kniha se mi četla dobře, prakticky mi mizela pod rukama a já nevěděla kam. V knize nejsou žádné super akční momenty, ale to mi vůbec nevadilo. A jelikož nevím, co bych knize vyčetla, davám pět hvězdiček.

23.06.2017 5 z 5


Poslední Poslední Alexandra Oliva

Knize dávám 4 hvězdičky. Ze začátku jsem se nemohla knihou srovnat, nevěděla jsem o co jde kdy se to co autorka vypráví odehrává a jaká postava to vypráví. V průběhu se mi kniha začala opravdu líbit, ale konec mi moc neseděl, myslím si, že ho autorka měla úplně dodělat, nebo to nechat být. Ale v celku se mi nápad a myšlenka líbily a sžila jsem se s Zoo. Doporučuji všem, co si chtějí přečíst cokoliv, kde není romantika na prvním místě a těm, kteří mají rádi, když jim kniha nedá spát.

09.06.2017 4 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

Kniha se mi líbila i když bylo vidět, že je psaná trošku jako z povinnosti (Na začátku mi přišlo, že se autorce napsal tak hladce jako předešlé díly.), ale rychle jsem se do ní začetla. V některých pasážích mi příběh překombinovaný, avšak vývoj mě stejně překvapil a upoutal.

27.05.2017 4 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Konečně jsem si koupila pokračování Selkce. Po pravdě, nemohla jsem se dočkat, až ji budu mít doma a vůbec nevím jak to vydžím do podzimu.
Druhý díl se milíbil o kusek víc než první, Americu jsem chápala, ale nakonci bych ji nejraději nakopala. Moje nenávist ke králi a k ostatním soutěžícím vzrostla a nejradši bych vyvraždila všechny holky v Seekci kromě Americy a Marlee. Jednoznačně fandím Maxonovi a Aspena bych nejraději zabila.

16.05.2015 5 z 5


Probuzená Probuzená Kristin Cast

Opět, moc hezké pokračování série. Jen mě některá místa v knížce dost mátla. Nemůžu se dočkat, až sérii dočtu.

03.05.2015 4 z 5


Zrazená Zrazená Kristin Cast

Podle mě druhý díl byl lepší než ten první, tuhle sérii budu číst tak dlouho, dokud mne nepřestane bavit.

24.03.2015 4 z 5


Rabi Rabi Noah Gordon

Z téhle knihy mám dobrý pocit, ale ani nemůžu popsat, něco my v ní chybělo a stále nevím co.

21.03.2015 3 z 5


Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Úžasné, dlouho jsem nečetla něco tak emotivního. Hned jsem si oblíbila postavy Bradene, Ellie a Joss. Hned mě do sebe knížka vtáhla a nedokázala jsem se zastavit. Není nic kvůli čemu bych misela nějakou tu hvězdičku strhnout. Jen mě v některých pasážích štvala Joss.

09.03.2015 5 z 5


Strážkyně krve Strážkyně krve Tessa Gratton

Od autorky jsem četla už i Magii krve, ta se mi docela líbila, ale tahle knížka mě opravdu nenadchla. Přiznám se že jsem ji nedočetla, když mě do půlky ničím nezaujala, tak jsem ji odložila a už s ní neměla trpělivost.

28.02.2015 1 z 5


Označená Označená Kristin Cast

No, ze začátku mi to celý épřipadalo jako pořádná pitomost, ale potom jsem se nějak chytla. Kvůli začátku musím jednu hvězdičku brat, ale určitě přečtu i další díly.

20.02.2015 4 z 5


Ani peklo, ani ráj Ani peklo, ani ráj Linda S. Howington

Úžasná knížka, líbil se mi konec, líbila se mi myšlenka blízké smrti, Drea mi byla sympatická a nejvíc jsem si oblíbila Simona.

17.02.2015 5 z 5


Tajná dcera Tajná dcera Shilpi Somaya Gowda

Úžasná knížka. Není co vytknout, líbily se mi rozdíly mezi oběma kulturami, indickou a tou americkou a líbilo se mi, že příběh vyprávělo víc lidí, takže poznáte víc pohledů na celou věc. Rozhodně doporučuju.

11.02.2015 5 z 5