Ani peklo, ani ráj

Ani peklo, ani ráj https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47599/ani-peklo-ani-raj-47599.jpg 4 192 37

Drea je oddanou milenkou krále podsvětí Salinase. Nechá se rozmazlovat a bez výčitek si užívá peněz, které pocházejí z obchodu s drogami. Konec idylky nastane dřív, než by čekala. Aby se Salinas zbavil konkurence, najme nebezpečného zabijáka a ten si přeje zvláštní honorář – strávit noc s Dreou.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Death Angel , 2008


více info...

Přidat komentář

Laf
včera 4 z 5

Líbilo se mi to. Opět je kniha od této autorky čtivě napsaná, že mne to hned vtáhlo. Bavilo mne to, protože ač je kniha zaměřená na krále podsvětí a zabijáka, je to zpracované zase jinak, takže to není pořád to stejné dokola. Opět nechybí napětí ani romantika. Sice mi přišel závěr trochu rychle dokončený, ale i tak to za to stálo. Za mne teda tak 4,5* :)

pip11
26.03.2024 4 z 5

Prostředí příběhu mě spíše od čtení odrazovalo, jsem ale ráda, že jsem se do knihy nakonec pustila. Jako vždy od L.H. čtivé a poutavé.


LuckaK.088
04.07.2023 3 z 5

Moje oblíbená autorka. Především proto, že míchá romantiku s napětím, a to mi vážně sedí. Tato knížka nezklamala, ale určitě jsem od autorky četla mnohem lepší počiny.

Hatshepsut
20.11.2021 3 z 5

První polovina této knihy byla napínavá a měla spád. Ta druhá už byla horší. Na základě anotace se mi do čtení moc nechtělo, ale stále je zde hodně znát, že je příběh od skvělé autorky, kterou jsem si oblíbila.

optimistka76
15.01.2021 4 z 5

Všeobecně mám tuto autorku ráda, nestalo se mi, že by mne nějaká kniha vyloženě nezaujala, baví mne, že je to sice červená knihovna, ale vždycky cinknutá detektivní zápletkou, nebo nějakým dobrodružstvím, nikdy to není jen o té lásce. A to oceňuji.

Siegrid
30.09.2020 3 z 5

Autorka je pro mě nevyzpytatelná. Dokáže napsat hezké příběhy, vykreslí pořádné muže, že byste ho chtěli taky potkat a poznat:-), ale některé její knihy jsou slabší.
Tato kniha byla do 1/2 velmi napínavá, pak už rozvolněnější. Když vypnete rozum, je to zajímavý zamilovaný příběh. Jen to příjmení Prčová bylo na mě moc silné:-).

petraj30
07.02.2020 4 z 5

Od knihy jsem mnoho neočekávala a přesto mě mile překvapila, začátek byl skvělý, plný napětí, trochu té erotiky... po první polovině děj začat trošku kolísat a do poslední třetiny bych připsala více napětí, no zkrátka bych si s tím více pohrála.
Drea mi byla velice sympatická, ale ve druhé půlce jsem si ji zcela zamilovala. Zato Simon byl pro mě oříšek, ještě ani teď po přečtení a něj nemám zcela jasný názor
Možné Spoilery
Četla jsem několik článků, co všechno se může přihodit, octnete-li se někde na pomyslné čáře mezi životem a smrtí. Každý člověk to prožíval jinak. Sem autorka doplnila "porotu". Někomu to může připadat jako sci-fi, ale mě se to líbilo, alespoň chvíli jsem si říkala " a proč ne, stát se vlastně může cokoli"

akdar72
21.07.2019 5 z 5

A mě se líbila. Lehké letní čtení. Snad trochu podobné Sandře Brown, ale nemá na ni.

Ulrika
25.11.2018 5 z 5

Napínavé až do samotného konce!

bekule
19.04.2018 4 z 5

Této knize od LH jsem se chtěla vyhnout, příběh milenky drogového bosse a nájemného vraha mě absolutně nelákal. Jsem ráda že Výzva mě k této knize nakonec přivedla. Nečetla jsem od LH ještě zdaleka všechno, ale tato kniha patří k těm lepším. Děj odsýpá od první stránky, první polovina je velmi dramatická, druhá část je již poklidnější ale nenudila jsem se tentokrát ani stránku. Drea není až tak úplně oddaná milenka krále podsvětí jak je uvedeno, její jednání se dá vzhledem k její minulosti pochopit . I její změna po setkání se smrtí. Simon už je míň uvěřitelný, ale zase se to krásně čte. Velmi příjemná oddechovka.

.......................................................Výzva 2018

laura
13.07.2017 3 z 5

Nebyla špatná, ale Linda Howard má mnohem lepší knihy, možná kdyby to bylo víc reálnější, dostala by 5 hvězdiček, protože byla hodně čtivá a příběh mě bavil....

Shanib
29.05.2017 3 z 5

Knížka by byla super, líbil se mi námět, ale myslím, že se to mohlo ubírat trochu jinak. To nadpřirozeno zde bylo úplně zbytečné a vyznělo to dost rušivě. Také mě po chvíli přestaly bavit pasáže ohledně útěku - ty věčné popisy co a jak a proč, byly ze začátku zajímavé, ale pak už hodně nudily a byly na úkor společných situací dvou hlavních postav, kterých vlastně zas tak moc vlastně nebylo.

zuzikis
02.12.2016 5 z 5

Tak přesto, že tato kniha nemá tak vysoké hodnocení jako ostatní knihy od L. Howard se mi líbila. Sice to nebylo úplně reálné, ale to mi opravdu nevadí. Pokud si oblíbím hl. hrdiny, což jsem si hned oblíbila a kniha mě vtáhne do děje, tak mi to přinese přesně to, co chci - oddechovou knihu, u které si odpočinu. A jak to tak bývá jakmile začnu číst knihu, kde si hl. hrdiny oblíbím, tak musím vědět jak to s nima dopadne :-).

jarkaska
15.01.2016 5 z 5

Tato kniha se mi moc líbila.

Makyt
21.12.2015 4 z 5

Sice trochu přitažené za vlásky, ale začátek a pak i konec to vyvážil. Jen škoda, že konec byl takový "zrychlený". Andie i Simon mi přišli jako ideální pár už od začátku, jejich mluva byla vtipná a jejich láska? Záviděníhodná... je ochoten pro ni udělat cokoli... a víc neprozradím ;-)

cukrovka
01.12.2015 5 z 5

Mě se kniha moc líbila. Romantika v mafiánském prostředí - hlavní hrdinka vydržovaná společnice, hlavní hrdina zabiják. Zajímavé a originální. I to nadpřirozeno se mi tam líbilo. Setkání se smrtí může lidi hodně ovlivnit, i když délka pravděpodobné smrti byla opravdu dlouhá.

fruitbueno
22.09.2015 1 z 5

Matko Louiso, nikdy více. Hvězda za čtivost, mínus čtyři za blbost. Romány pro ženy nejsou pro mě, když už to pochopím!!?

PomněnkaPrvní
22.08.2015

Líbilo se mi to moc. Taková jiná červená knihovna. Jistě, morální zásady zde trochu pokulhávají, ale stejně jsem těm dvě fandila.

ovpana
09.08.2015 4 z 5

Skvělá,nenáročná kniha na oddechové počtení , nechybí napětí ,drama ale i milostná zápletka.

Ivetaa
26.05.2015 5 z 5

Zajímavá zápletka, tak nějak opačně. "Prosté děvče" si dovolí okrást drogového bosse, utíká před ním i před najatým zabijákem. Vše je ale jinak, a proto se čte opravdu dobře. Doporučuji.