Náruč plná lásky

Náruč plná lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37735/naruc-plna-lasky-37735.jpg 4 176 27

Krásná, precizní a spolehlivá Sára Stevensonová je osobním strážcem par excelence. Stala se vskutku nepostradatelným doprovodem svého postaršího zaměstnavatele, dvorného džentlmena, k němuž cítí nejen úctu a obdiv, ale i lásku. Jednou v noci Sára úspěšně zneškodní dva nebezpečné lupiče a za tento odvážný čin si vyslouží nežádoucí pozornost jedince, který se nezastaví před žádnou překážkou, jen aby Sáru získal pro sebe. Láká ji do náruče lásky, nebo naopak do promyšlené pasti, z níž by se jí nemuselo podařit nikdy uniknout? Sářin dokonale uspořádaný život je záhy na kusy, vrší se problémy a dojde i k brutální vraždě. Na Sáře ulpí stín viny...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Dying to Please , 2002


více info...

Přidat komentář

Tylinka
19.01.2024 5 z 5

Moje první kniha od této autorky a moc se mi líbila. Romantika i napětí, jen ten název mi tak nějak nesedí.

Val
18.03.2023 5 z 5

Kniha s lehce zavádějícím názvem , která se jako totální slaďák jen tváří.
Pro ty , co mají rádi romantiku skloubenou s napětím, je to výborná volba.
Sáru si zamilujete a sebevědomého Cahilla o pár stránek později nejspíš taky:-)
Za mě výborná oddychovka , kterou ráda doporučím.


Marci_Vaj
04.06.2022 5 z 5

Zajímavý děj, zajímavý příběh, zajímavé postavy :) Pěkné to bylo :)

Hatshepsut
14.11.2021 4 z 5

Je prostě jasné, že jsem si tuto autorku oblíbila. Většinou jsou to romantické příběhy s prvky thrilleru, ale musíte je číst jedním dechem. Tato kniha mě opět nezklamala. Bože a ten závěr s psychicky narušeným vrahem, tak to byla síla. Ještěže to dobře dopadlo! :-))

lusitta05
19.04.2021 4 z 5

Linda Howard opäť nesklamala, kombinácia romantiky s napätím ma dostala a príbeh sa mi naozaj páčil. Sára bola super, a Cahill takmer dokonalý hrdina. Treba mať na takéto knihy asi svoju chvíľku, inak sa niekomu môžu zdať príliš sladké, ale ja som spokojná.

Myška43
08.03.2021 4 z 5

,,Kamaráde ,možná ti to ještě nedochází, ale jsi na dobré cestě k uzdravení. Než se naděješ, budeš se na ni usmívat přes stůl se snídaní."

Je to asi osm měsíců, co jsem četla od autorky Dokonalého muže. Stále mám děj v živé paměti, což znamená, že to byla skvělá kniha. Detektivní zápletku s romanťárnou jsem si teď nějak oblíbila, a tak si vybrala tento příběh.

,,Muži jen mají tendenci dělat z pýchy všelijaké hlouposti. Takže teď, když jsem přiznal, že jsme úplní pitomci, půjdeš se mnou dnes na večeři? Cože? Jít na večeři s pitomcem? Dívej se na to z té zábavnější stránky."

Moc se mi příběh líbíl. Děj byl též dost zajímavý, ale některé pasáže byly zbytečně zdlouhavé. Každopádně jsem se bavila a ráda časem sáhnu po další knize této autorky.

,,Ty nejtvrdší lekce si každý zapamatuje nejlépe."

Luciska13
24.12.2020 4 z 5

Romantická zápletka se mi opravdu moc líbila, námět na osobního sluhu a celý příběh byl taky opravdu originální a zápletka s psychopatem byla opravdu napínavá do poslední chvíle, člověk se od knihy mohl jen těžko odtrhnout, ale místy mi některé situace a popisy přišly trochu příliš, i když to už je věc názoru.

petraj30
03.08.2020 5 z 5

Romanťárna s kapkou napětí. Moc se mi to líbilo. Skvělí hrdinové a zajímavá zápletka. Celou dobu se něco děje, ale teprve v poslední třetině přijde to pravé napínavé a vůbec nevadí, že vraha známe od začátku. Takovéto knihy mám nejraději:-)

jinbr
21.05.2020 5 z 5

Howard mě přesvědčuje, že pro ni není problém nechat umřít klidně i víc lidí než jen jednoho pro formu. Zde jsme sice od začátku věděli, kdo byl pachatel, ale i tak to stálo za to.

Kudík
20.05.2020 4 z 5

Hlavní hrdinka Sarah byla bezva, hlavně její znalosti ohledně speciálního "osobního sluhy", a také co se týče putovní dolarové mince s portrétem Susan B. Anthonyové.
Musím říct, že u zneškodnění dvou lupičů jsem se vážně bavila, a to i se soudcem Robertsem, který si to také užíval. Potom to nabralo grády a už to tak veselé nebylo. Ohledně detektiva Thompsona Cahilla jsem si nebyla úplně jistá, protože z počátku působil trošku jako "studený čumák". Pachatel, který je postupně odkrýván, se změnil ke konci v docela nechutného psychouše.

TaLu
17.04.2020 5 z 5

Mám ráda ženské romány s detektivní zápletkou. Od autorky jsem zatím nepřečetla žádnou knihu a po prvních stranách jsem se zaradovala, že k romantice dostanu porci napětí. S vývojem příběhu to vypadalo, že dobrodružná zápletka bude fungovat jako špetka šafránu. Ale i špetka okoření výsledek. Hlavní postavy si mě získaly a bylo zajímavé i nevšední povolání Sáry. V poslední třetině knihy se toho událo opravdu hodně. V rámci žánru mohu určitě doporučit, ráda si přečtu další knihy autorky.

Knihomolka97
25.03.2019 4 z 5

Opět detektivní thriller s romantikou, tohle autorka prostě umí. Líbí se mi postupné odkrývání pachatele a také jeho pohled na věc. Opravdu je zajímavé jak takoví psychopati myslí. Až z toho jde mráz po zádech. Brr.

magdalena2377
28.01.2019

Náruč plná lásky? To fakt? A kde ji vzali? Jestli tato kniha patří mezi nejlepší, co spisovatelka dokázala napsat, tak je mi jasné, že ostatní knihy pro mě nemá cenu číst. Bylo to zdlouhavé a zároveň nudné čtení, a proto nechápu, jak může někdo napsat, že to bylo zajímavé a svižné. Vždyť se tam nic nedělo, romantické chvilky byly možná dvě a ani hlavní postavy mi nebyly nijak zvlášť sympatické. Za mě 4/10. Omlouvám se všem těm, kteří uvažují nad přečtením této knihy, ale každý má svůj názor a je jen na Vás, zda budete souhlasit se mnou, a nebo s kladnými názory.

Evaho73
03.09.2017 5 z 5

Detektívny príbeh s romantikou a sympatickými predstaviteľmi, ktorý odporúčam.

moudivlacek
17.07.2017 5 z 5

Velmi zajímavé téma, velmi svižný děj, který se drží celou knihou, dokonalé vylíčení lidí ve stresových situací, kdy člověk pozná, že nacvičené situace mohou být na hony vzdálené skutečnosti. A také zjistíte, jak vás může ovlivnit vaše povolání - viz hlavní hrdina policista.
Přesto si nakonec k sobě cestu našli, a to je dobře.
Nedejte se zviklat názvem knihy, klasická romantika to rozhodně není, jsou tam prvky detektivky, a to knihu zdokonaluje.
Doporučuji.

cukrovka
10.10.2016 4 z 5

Jako vždy od této autorky, skvělé čtení - romantika s detektivní zápletkou. Zajímavý nápad na zaměstnání hlavní hrdinky.

Samira
21.12.2015 4 z 5

Výborná romantická detektivka od Lindy, patřící mezi její drsnější kusy. Možná však v tomto případě škoda , že vrah a jeho motiv je známý, i když se některé detaily rozkrývají postupně. Přece jen to mohlo být větší drama. Celkově, ale jako obvykle skvělé čtení s vtipnou a sympatickou ústřední dvojicí.

niknikita
03.04.2015 5 z 5

Tohle je jedna z knih, které by klidně mohly mít ještě více stránek. A navíc mám ráda dobré konce a ty Linda Howard umí :-)

Meluzínka
23.11.2014 5 z 5

Opět moc povedená kniha:)

Titi
18.06.2014 4 z 5

Skvělé oddechové čtení, plné napětí i lásky. 4+

Autorovy další knížky

Linda S. Howington
americká, 1950
2008  86%Dokonalý muž
2009  84%Nebezpečně blízko
1999  78%Síla lásky
2006  87%Všichni muži královny
2002  85%Náruč plná lásky

Kniha Náruč plná lásky je v

Přečtených280x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených6x
Knihotéce138x
Chystám se číst35x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x