Evule734 Evule734 komentáře u knih

☰ menu

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Nezklamalo, romány od pana Hartla mám moc ráda, ideální odpočinková četba.

09.01.2024 5 z 5


Buď šťastný! Buď šťastný! Andrew Matthews

Moc doporučuji tuto pozitivní knihu pořídit klidně dětem v pubertě, mě bavila stejně v 15 letech, jako mě baví v 35 :)

02.01.2024 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

První příběh mě dobře naladil a těšila jsem se na další, bavilo mě ze začátku, jak se příběhy prolínají, ale postupně jsem se začala trochu ztrácet, až jsem ke konci knihy byla mírně mrzutá. Škoda.

02.01.2024 2 z 5


Mentální odolnost - Klíč k budoucnosti Mentální odolnost - Klíč k budoucnosti Radim Valigura

Pana Valiguru jsem měla možnost vidět naživo před dvěma lety jako jednoho z přednášejících hostů na Kongresu inteligentního pohybu v Rožnově pod Radhoštěm. Již tehdy mě zaujalo, jak krásně uchopitelně mluví o pro mnohé abstraktním tématu a jak jsme si nemálo poznatků mohli hned prakticky vyzkoušet. Z knihy jsem ovšem naprosto nadšená! Spojuje teorii s praxí a uvedené příklady jsou dobře přenositelné i do „obyčejného“ života.

02.01.2024 5 z 5


Rodičovština -  Jak mluvíme s dětmi a jak s nimi mluvit lépe Rodičovština - Jak mluvíme s dětmi a jak s nimi mluvit lépe Jennifer Lehr

Rozhodně užitečná kniha, když chci odkázat generaci mých rodičů (a vlastně i tu mou) k nějaké knize o rodičovství - můžete si vybrat pouze téma, které vás zajímá, dle kapitol.

02.01.2024 4 z 5


Aha! Rodičovství Aha! Rodičovství Laura Markham

Za mě rozhodně jedna z knih o rodičovství, která stojí za to si přečíst, i když nesouzním se všemi předloženými radami/postupy. Každý si z ní může vzít myšlenky, které s ním zarezonují. Nejvíc se mi na ní líbí, že tak nějak ze své podstaty vybízí hlavně k laskavosti, alespoň z mého pohledu.

02.01.2024 4 z 5


Tajemství Tajemství Rhonda Byrne

Tuto knihu mám ráda, společně s knihou Miluj svůj život od Louisy L. Hay to byla má první kniha o zákonu přitažlivosti, kterou jsem během studií četla. Ráda se k ní občas vracím stylem náhodného otevření a přečtení stránky, myšlenky z knihy není nikdy na škodu si připomínat, mozek rád zapomíná.

02.01.2024 4 z 5


Konec pana Y Konec pana Y Scarlett Thomas

Moje úplně první kniha, která se mi od Scarlett dostala do rukou. Četla jsem v originále, tudíž nemohu hodnotit překlad, ale myšlenka mi přišla neskutečně originální a příběh napínavý, který postupně gradoval - až na rozjezd. Závěr byl pro mne osobně však trochu zklamáním, příběh jakoby sliboval velké finále, ale za mě se nekonalo. Každopádně jak jsem zmínila, skvělá myšlenka, kniha mne bavila a díky ní pak přečetla vše, co jsem dále od autorky sehnala.

02.01.2024 4 z 5