Zuzana Šochová životopis

česká

Životopis

Zuzana „Zuzi“ Šochová pracuje jako Agilní kouč, trenér Agilních metod a Certifikovaný Scrum trenér (Certified Scrum Trainer) s více než patnáctiletou zkušeností z IT oblasti. S Agilním přístupen a Scrumem se poprvé seznámila v roce 2005, kdy se podílela na zavádění Agilních metod v USA. Od té doby vedla Agilní a Scrum transformace v mnoha společnostech a týmech po celém světě.

Jako Certifikovaný Scrum trenér (CST – Certified Scrum Trainer) s certifikací od americké Scrum Alliance proškolila již několik tisíc ScrumMasterů a Product Ownerů po celém světě. Pravidelně vede certifikační školení CAL - Certified Agile Leadership, CSM - Certified ScrumMaster a CSPO - Certified Scrum Product Owner jak v češtině, tak i angličtině. Věří, že s pomocí dobrého Agilního leadershipu firmy dokážou vybudovat spokojenější prostředí a dosáhnout úspěchu.

Je autorkou knihy The Great Scrum Master: #ScrumMasterWay (Addison-Wesley Signature Series (Cohn)) publikované v USA, autorkou konceptu #ScrumMasterWay a spoluatorkou knihy Agilní metody řízení projektů (Computer Press, ČR).

Je členkou Board of Directors americké Scrum Alliance.

Je nositelkou mnoha dalších uznávaných certifikací jako Certified LeSS Practitioner (Large-Scale Scrum), The Leadership Circle Practitioner, Licensed Management 3.0 Trainer, ICAgile Authorised Trainer, Associate Certified Coach (ICF - International Coach Federation), Agile Coaching (ICAgile Certified Professional), Agile Team Facilitation (ICAgile Certified Professional), Certified Scrum Professional (CSP), Certified Scrum Product Owner (CSPO), a Certified Scrum Master (CSM).

Spoluzaložila neziskovou organizaci Agilní Asociace, která sdružuje českou Agilní komunitu a je organizátorkou pravidelné konference Agile Prague.

Pravidelně přednáší na zahraničních konferencích věnovaných Agilním metodám a modernímu řízení a leadershipu. (zdroj životopisu: https://sochova.cz/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.