Steve Haines životopis

britská

Životopis

Biodynamický kraniosakrální terapeut, certifikovaný poskytovatel TRE, registrovaný chiropraktik ve Velké Británii.
Steve Haines pracuje ve zdravotnictví déle než dvacet let, od roku 1998 především jako bodyworker. Jeho pohled na svět utvářelo obhajování práv v oblasti psychického zdraví, přítomnost mezi aktivisty v boji proti AIDS a praxe jógy a meditace plus lyžování. Neustále ho inspirují a fascinují změny, které se mohou uskutečnit díky biodynamické kraniosakrální terapii. BKST studoval u Franklyna Sillse, Michaela Kerna a Katherine Uklejové. Působí v UK jako registrovaný chiropraktik a vyškolený instruktor šiatsu. Žije a pracuje střídavě v Londýně a Ženevě a mezitím po světě vyučuje kraniální terapii, například ve Švýcarsku, Spojeném království, Severní Americe a Malajsii.
Jsem karosář a autor, který se hluboce zajímá o bolest, trauma a úzkost. Pre Covid-19 Provozoval jsem pravidelné kliniky každý týden v Londýně a zhruba dva týdny v Ženevě. Od dubna 2020 jsou všechna zasedání online, dokud nedojde k uzamčení.

Na stránkách https://bodycollege.net/sessions/ o sobě uvádí.
Jsem bodyworker a autor, který se hluboce zajímá o bolest, trauma a úzkost. Pre Covid-19 Provozoval jsem pravidelné kliniky každý týden v Londýně a zhruba dva týdny v Ženevě. Od dubna 2020 jsou všechna zasedání online, dokud nedojde k uzamčení.Používám vzdělávání, ztělesněné vědomí a dotek k podpoře zdraví. Relace jsou často relaxační a často překvapivé. Učení dovedností vyjednávat intenzivní pocity a být bezpečně spojeni s vaším tělem je úžasná cesta.
(www.stevehaines.net)?
Steveův blog (má společně s Ged Sumner) najdete na www.cranialintelligence.com. (zdroj životopisu: https://www.kosmas.cz/knihy/278835/kraniosakralni-terapie/ (anotace knihy , https://bodycollege.net/sessions/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.