Robin Stein životopis

australská

Životopis

Robin Stein studovala angličtinu a výtvarné umění na učitele, ale poranila si záda při gymnastické nehodě těsně před závěrečnými zkouškami a po dlouhodobém zotavování neměla pocit, že může pokračovat ve studiu.
Nehoda změnila její život a posunula ji zcela jiným směrem. Začala cestovat po světě jako jazzový zpěvák, prožívala pocit štěstí, že mohla pracovat s mnoha nejlepšími světovými hudebníky. Ve stejné době se také začaly objevovat její silné hojivé schopnosti hlouběji, nabízela léčení lidem v nouzi po celá desetiletí, aniž by přijala penny za její dar.

První kapitolu své první knihy o numerologii napsala již v 80. letech, když její děti byly malé. Nevěděla nic o tématu v té době, ale věděla, že je třeba začít zkoumat předmět dřív, aby mohla dokončit první knížku, Numerologie pro vaše dítě.
Pak následovaly další knihy, ale vydavatelské společnosti seděly na vydavatelských právech. Nyní vlastní práva na všechny své knihy a všechny dohromady má umístěny na svém vlastním webu. Má několik tištěných knih a až budou poslední z těchto knih prodány, budou všechny její knihy ke stažení na této stránce:

Její knihy byly přeloženy do mnoha jazyků a ona je považována za Mistra numerologie, který má zázračnou přesnost. Cestovala po světě, nabízí přednášky, zúčastňuje se demonstrací za omezení chemie, často vyučuje spolu s tlumočníky.

Ocenění