Petr Zachariáš životopis

česká, 1978

Životopis

Petr Zachariáš je zakladatelem a hlavním lektorem na Prague College of Classical Homeopathy. Homeopatii se profesionálně věnuje více než 14 let.

Homeopatii zpočátku studoval soukromě u zkušené praktikující homeopatky a později jsem absolvoval Homeopatickou akademii Mgr. Jiřího Čehovského. Zúčastnil klinického výcviku MUDr. Pavla Dufka a mnoha důležitých seminářů se zahraničními homeopaty, pořádaných u nás i v zahraničí. Později přednášel na Homeopatické akademii a současně se věnoval publikační činnosti (časopis Květy r. 2006, internetový server www.zdravi4u.cz) a také mnoho odborných článků, které byly publikovány v homeopatických časopisech a na homeopatických serverech (www.homeopatie.cz, www.homeopatie-ivories.cz, Homeopatické listy).

V roce 2010 ukončil 3-leté studium na International Academy of Classical Homeopathy (IACH) pod vedením Prof. George Vithoulkase složením závěrečné zkoušky s vyznamenáním. U Prof. Vithoulkase nadále studuje v rámci postgraduálních programů.

Během své Homeopatické praxe navázal úzkou spolupráci s mnoha významnými homeopaty se kterými organizoval homeopatické semináře v České republice. Tito homeopaté (Dr. A. U Ramakrishnan - autor světoznámé knihy Homeopatický přístup k léčbě rakoviny a osobní homeopatický lékař prezidenta Indie, Dr. S. K. Banerjea - ředitel prestižní homeopatické školy Allen College of Homeopathy a autor mnoha homeopatických knih, jako jsou Materie mediky, , Dr. Jorgos Kavouras (blízký spolupracovník prof. George Vithoulkase) patří nejen mezi naprosté špičky světové homeopatie, ale zároveň jsou to jedni z nejrespektovanějších učitelů. Důležité totiž nejsou jen znalosti homeopata, ale také to, jak je umí předat. Kdo navštívil jakýkoliv seminář těchto učitelů tuto jejich schopnost jistě potvrdí.

Předávání svých znalostí studentům je pro Petra Zachariáše nejen jeho profesí, ale zároveň i největší radostí. Jeho filozofií je, že učitel, který dělá s láskou a nadšením svoji práci je nejlepší motivací pro své studenty.

Ocenění

Petr Zachariáš - knihy

2015  100%Klasická homeopatie v teorii a praxi

Žánry autora

Literatura naučná Zdraví

Štítky z knih

Zachariáš je 0x v oblíbených.
Osobní web autora