Pavel Kříž životopis

česká

Životopis

MUDr. Pavel Kříž, Ph.D. zubař implantolog, zakladatel Implantologické kliniky v Praze, přednášející na kongresech a seminářích, pedagog na 2. Stomatologické klinice Karlovy Univerzity v Praze, odborný asistent od roku 2005.
Aktivně působí v dentální implantologii od roku 1992. Praxi získával nejen na nejzkušenějších pracovištích, vědeckých kongresech a stážích v zahraničí (Švýcarsko, Švédsko, Německo, Rakousko, Itálie, USA atd.), ale i v České republice. Samostatně v tomto oboru pracuje od roku 1994 a v roce 1999 založil vlastní kliniku. Během své praxe zavedl více než 15 000 implantátů různých typů a výrobců.
V roce 2003 byl rovněž oficiálně jmenován školitelem renomovaného zahraničního systému Nobel Biocare (Švédsko), v roce 2006 renomovaného zahraničního systému Astra Tech (Švédsko) a v roce 2014 renomovaného zahraničního systému Ankylos (Densply).
Je držitelem osvědčení České stomatologické komory „Praktický zubní lékař s osvědčením v oboru parodontologie“. Od roku 2006 vyučuje problematiku dentálních implantátů jako odborný asistent na Dětské stomatologické klinice 2. LF UK a FN, Motol. V roce 2012 ukončil postgraduální studium s titulem Ph.D. Podílí se na výzkumu a vývoji v dentální implantologii.
Aktivně spolupracuje na vývoji implantátů se zahraničními firmami. Je členem Implantologického klubu ČR a je členem European Association for Osseointegration, nejvýznamnější evropské implantologické organizace. (zdroj životopisu: https://www.implantaty-kriz.cz/cz/12-pro-pacienty/11-nase-zkusenosti.html)

Ocenění

Pavel Kříž - knihy

2008  100%Stomatologie

Žánry autora

Literatura naučná Zdravotnictví

Štítky z knih

stomatologie, zubní lékařství

Kříž je 0x v oblíbených.
Osobní web autora