Monika Golková životopis

česká, 1973

Životopis

Monika Golková vystudovala Lékařskou fakultu University Karlovy v Hradci Králové a působila na Neurologické klinice FN Krč, kde získala atestaci z neurologie. Následně vystudovala na Universitě v belgickém Charleroi anti-aging medicínu.
Je primářkou na první certifikované Anti-Aging klinice A2C v Praze a zakladatelkou a prezidentkou neziskové organizace AMPS ČR a SR (Asociace medicíny proti stárnutí ČR a SR).
Monika Golková patří do elitní skupiny zakladatelů Anti-Aging medicíny také ve světě. Je mezinárodní delegátkou a členkou vědecké rady WOSAAM (Světová asociace medicíny proti stárnutí), mezinárodní delegátkou Europian Organisation of Scientific Anti-Aging Medicine (EUROSCIA), European Society of Anti-Aging medicine (ESAAM), členkou Internation Hormonal Society ( IHS) a American Academy of Anti-Aging Medicine (A4M).
Je autorkou lékařských článků v odborných i lifestylových časopisech, většinou na téma anti-aging medicíny, neurotransmitery, stárnutí mozku, vitamíny a antioxidanty. (zdroj životopisu: www.grada.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.