Masaru Emoto životopis

japonská, 1943 - 2014

Životopis

Masaru Emoto se narodil v Jokohamě, kde vystudoval na tamní městské univerzitě mezinárodní vztahy. V roce 1992 získal na Open International University (v Colombu na Srí Lance) doktorát z oboru alternativní medicíny.

V posledních letech života vedl Všeobecný výzkumný ústav I.H.M. (I.H.M. General Research Institute) a byl čestným prezidentem mezinárodní nadace Voda pro život (International Water for Life Foundation).

Masaru Emoto se zabýval výzkumem vlivu vody na léčbu onemocnění. Vychází z teoorie, že voda je nositelkou informací a energie. V této oblasti je jedním z nejznámějších specialistů na světě. S podporou své ženy Kazuko vydal knižně několik sbírek fotografií vodních krystalů a výsledků jejich výzkumu. Publikace Vzkazy z vody se ve světě dočkala nákladu milionů výtisků a v krátké době byla přeložena do více než dvaceti jazyků. Kromě toho vydal knihy Poselství skrytá ve vodě, Skutečná síla vody, Miluj sám sebe a Podoba lásky, které se staly světovými bestsellery.

Masaru Emoto cestoval se svou ženou po celém světě a pořádal semináře a přednášky na téma voda a vibrace. (zdroj životopisu: www.maitrea.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.