Jelena Tomilina životopis

ruská, 1962

Životopis

Jelena Tomilina, rusky Елена Томилина se narodila v roce 1962 v Rusku. Její otec byl vojákem z povolání, maminka výtvarnicí. Také Jelena šla zpočátku v jejích stopách, stala se z ní akademická malířka. Jenže pak přišly zdravotní potíže a problém s otěhotněním. Tehdy se vydala vlastní cestou, učila se od léčitelů a po 13 letech se dočkala miminka. Díky svým letitým zkušenostem vytvořila vlastní vysoce účinné metody léčení a omlazení organismu, pořádá ozdravné kurzy a pomáhá i ženám, které mají podobné potíže, jako kdysi ona…
--
Elena Tomilina je senzibilem světové úrovně, aktivní členkou mezinárodní lékařské asociace Evropa. Je velmi úspěšnou léčitelkou s řadou schopností a morálních kvalit, zkušeným terapeutem, psychologem. Ovládá poznatky chiropraxe a umění lidového lékařství, které spojila je s rozvíjením umělecké tradice po předcích. Je výbornou lektorkou s titulem akademická malířka. Maluje ezoterické obrazy, které jsou velmi léčivé.
Narodila se v roce 1962 v Rusku, ve městě Lipeck. Rodiče pocházejí z města Murom ve Vladimirské oblasti. Otec byl vojákem z povolání a maminka je výtvarnice. Elena absolvovala vyšší pedagogické vzdělání a několik let pracovala v lidové škole umění jako vedoucí uměleckého studia. Problémy s vlastním zdravím a přirozená hloubavost ji vedly ke studiu východní medicíny a filozofie. Přečetla mnoho literatury a navštěvovala četné kurzy. V roce 1989 absolvovala v Moskvě studijní a ozdravný kurz Larisy Fotiny a Mirzakarima Norbekova. Sama na sobě pocítila obrovský ozdravný účinek a toužila se podělit o svou radost a pomáhat jiným. Vystudovala proto střední zdravotnickou školu a absolvovala masérský kurs. Studovala různé meditační techniky a vytvářela esoterické léčebné obrazy. Své první album výtvarných prací „Osvícení“ vydala v Moskvě v roce 1994.
V roce 1990 na kurzu profesora Zolotnického v Tambově se seznámila Borisem Tichanovským, se kterým následně pracovala několik let. Organizovali mnoho akcí jak v Rusku, tak i v České republice. Pořádali ozdravné kurzy. Společně napsali a vydali několik knih a druhé album – kalendář s esoterickými obrazy „Meditace pro třetí tisíciletí“.
Po pětileté přestávce, způsobené narozením a výchovou syna, navázala opět na své návštěvy České republiky a pořádání kurzů. V tomto období se zájmem studovala filosofii Taoismu a Taoskou jógu.
Na základě 26-leté praxe vytvořila vlastní originální vysoce účinné metody léčení a omlazení organismu. Pomocí těchto metod je možné se zbavit mnoha chronických onemocnění. Tyto techniky a mnoho dalších zajímavostí uvádí ve svých kurzech, které začala pořádat od roku 2007 v Čechách. Na těchto kurzech se od Eleny Tomiliny člověk naučí léčit a ozdravovat vlastními silami své tělo i duši, prohloubí svoji intuici a naučí se ji používat. Objeví dosud nepoznané, skryté schopnosti, které v něm dřímají - probudí také svou skrytou dovednost na poli kreativity a tvoření. Individuálně léčí a provádí masáže s chiropraktickými prvky a thajskými vibračními technikami.
Za léta praxe a zkušeností propracovala několik speciálních kurzů, kde používané techniky jsou sestaveny na základě unikátních, starých, zapomenutých Taoských komplexů. Vypracovala speciální program pro obnovení a zkvalitnění zdraví žen. Cvičení probíhala zajímavou, originální a přístupnou formou pro ženy všech věkových skupin. To vše umožňovalo během krátké doby (5-6 dní) zcela změnit jak vnější, tak i vnitřní stav účastnic. Ženy se nejen cítily lépe po zdravotní stránce, ale pocítily příliv energie, cítily se mladší a nabyly psychické rovnováhy a vnitřní harmonie.
Všechny kurzy jsou zaměřeny hlavně na omlazení organismu a ozdravení vnitřních orgánů a dosažení harmonie těla, duše a rozumu. Jsou vedeny tak, aby nebyly ve stejném znění jako předešlý a proto si v nich najdou vždy něco nového i ti, co již některý z jejiich kurzů v minulosti absolvovali. Každý z nás se vyvíjí a učí stále něco nového, jde tzv. "kupředu" - tak i paní Elena Tomilina na sobě neustále pracuje a tím přináší nové, vyzkoušené a osvědčené postupy především technik z Východu, jak dosáhnout jejich prostřednictvím, ale hlavně svou velkou pílí a pracovitostí, těch nejlepších výsledků k ozdravení a celkového omlazení svého organizmu a tím také, dosažení spokojenosti ve svém životě i na poli psychiky, která je v dnešním hektickém světě velmi zasažena. Všichni víme, že fyzické problémy projevené na těle, začínají právě tam. Tak postupně vznikala myšlenka vytvoření „Školy zdraví“, jejímž dílem by bylo zlepšení fyzického stavu a duchovní rozvoj. (zdroj životopisu: http://www.pruvodcizdravim.cz/profil/123-elena-tomilina)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.