Jakub Míšek životopis

česká

Životopis

JUDr. MgA. Jakub Míšek, Ph.D., odborný asistent na Ústavu práva a technologií Právnické fakulty Masarykovy univerzity, kde se zabývá ochranou osobních údajů, právem na informace, otevřenými daty ad.

Jeho hlavním oborem je studium ochrany soukromí a osobních dat, ICT práva a práva duchovního vlastnictví. V roce 2011 dokončil svá bakalářské studia Hudební teorie na HAMU s bakalářskou prací „Analýza polyfonie domorodých obyvatel Solomonových ostrovů“. V roce 2013 dokončil magisterská studia Hudební teorie diplomovou prací „Otázka transcendentního času v hudbě“. Magisterská studia práv dokončil v roce 2017 na právnícké fakultě Masarykovy univerzity s diplomovou prací „Ochrana osobních dat online: souhlas se zpracováním osobních dat“, která byla následně otisknuta v Revue pro právo a technologie. Mezi lety 2007 a 2011 byl Jakub aktivním hráčem na shakuhachi.
Podílel se na organizaci pražského Shakuhachi festivalu od roku 2009, je zakládajícím členem Asociace pro rozvíjená umění NEIRO. (zdroj životopisu: https://www.muni.cz/lide/407820-jakub-misek; https://isfp.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Jakub Míšek - knihy

2018  100%Právo informačních technologií

Žánry autora

Literatura naučná Právo Technika a elektro

Štítky z knih

IT - informační technologie

Míšek je 0x v oblíbených.