Ilona Šplíchalová životopis

česká, 1987

Životopis

JUDr. Ilona Šplíchalová se narodila roku 1987 v Litomyšli, kde také vyrůstala. V tomto malebném historickém městě navštěvovala do roku 2006 osmileté Gymnázium A. Jiráska. V roce 2011 úspěšně zakončila studium oboru Právo a právní věda na Právnické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, kde v roce 2014 rovněž získala v rámci rigorózního studia titul doktor práv. Aktivně se právnické profesi věnovala až do konce roku 2021, kdy vykročila na "volnou nohu".

V roce 2021 vydala svoji knižní prvotinu „Když duše promlouvá“ vycházející z jejích životních zkušeností a událostí.

V témže roce vydala soubor 42 karet s názvem „Karty duše“, které na knihu volně navazují, více ji rozvádějí a doplňují nejen o další myšlenky, ale také o "všetečné" otázky, které mohou každému pomoci při hledání vlastní osobité životní cesty.

Od počátku roku 2022 se naplno věnuje literární a kreativní tvorbě, jejichž hlavními náměty jsou osobní, duševní a duchovní rozvoj. Je rovněž autorkou článků o nejrůznějších životních tématech, které jsou dostupné přímo na jejích webových stránkách www.ilonasplichalova.cz.

Společně s manželem tvoří „Náramky Duše“ – náramky z přírodních minerálů, které svojí myšlenkou navazují na témata celé tvorby a propojují tak skrze přírodní materiály duši, tělo i mysl, aby každý, kdo po tom touží, mohl najít svoji celistvost.

S manželem také provozuje „Pustinskou čtrnáctku“ – místo pro klid duše a odpočinek těla, na kterém je možné načerpat síly do každodenního života a odpočinout si od všech starostí. Malebná Louka doslova vyzývá svými příjemnými energiemi ke krátkému i delšímu zastavení a k napojení se na vnitřní zdroj síly a klidu. (zdroj životopisu: https://www.ilonasplichalova.c...)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.