Ellen Bard životopis

americká

Životopis

Ellen je pracovní psycholog, spisovatel a digitální nomád. Je na misi, aby praktickým, užitečným a zábavným návrhům na rozvoj a nápadům na osobní vylepšení poskytla těm, kteří o ni mají velký zájem a nemají čas.

Je docentkou britské psychologické společnosti a zaregistrována u Health Professions Council (HPC) ve Velké Británii. Publikovala referáty a přednášky o tématech včetně hodnot na pracovišti, angažovanosti, zkušenostech s náborem, psychometrických nástrojů, generace Y a značky zaměstnavatele. Byla uváděna v několika vysoce známých publikacích - včetně Huffington Post, The Guardian, BBC Radio 4 a Financial Times - jako vedoucí myšlenky v produktivitě a výzvách práce --- rovnováha života v moderním rychle --- tempo, technologie --- povolený svět.

Strávila 12 let prací v People Consultancy v Londýně a posledních 6 let v jihovýchodní Asii, kde podporovala organizace v otázkách vývoje, školení, hodnocení, náboru a koučování, což jí dalo zkušenosti a vášeň, abych vám přivedla věci, které opravdu fungují. (zdroj životopisu: https://www.amazon.co.uk/Ellen-M-Bard/e/B07MDLBSBC?ref=sr_ntt_srch_lnk_1&qid=1578754993&sr=8-1)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.