Douglas Hulick životopis

americká, 1965

Životopis

Douglas Hulick se narodil ve Fargo, Severní Dakota, ale strávil většinu svého života na Středozápadě. Vyrůstal v domě plném knih a tak byl povzbuzován ke čtení. Odpověď nikdy nebyla "ne", když šlo o získání více knih. Hračky, hry, a tak dále byly "ne", ale nikdy knihy.
Svůj bakalářský titul získal v odboru historie a angličtiny na Illinoiské univerzitě a M. A. na státní univerzitě v Novém Mexiiku v odboru stredověká historie. Pracoval na mnohých místech, například jako číšník a barman, manažer v knihkupectví, rozvážeč pizzy,... k psaní fantasy se dostal po tom, co dostal šanci napsat Slovník kriminálního žargónu (dictionary of historical criminal jargon). Jeho debut Mezi zloději (2011, USA), ze série Kinské příběhy (Tales of the Kin), byl nominovaný na cenu Kitschies Golden Tentacle za najlepší debut. V červnu 2012 mu vyšla druhá kniha ze vzpomínané série, Sworn in steel.
Douglas žije se svou ženou a dvěma syny v Minnesotě. Nepíše-li nebo nehoní-li se za dětmi, rád cvičí, vaří, čte a posedává v kavárnách.

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Douglas Hulick - knihy

2012  80%Mezi zloději

Žánry autora

Literatura světová Romány Fantasy

Štítky z knih

Hulick je 10x v oblíbených.