Caitlin Crews životopis

americká, 1973

Životopis

Vlastním jménem Megan Crane.
Megan se narodila roku 1973 v texaském Houstonu, vyrostla v New Jersey, studovala na známé Vassar College v New Yorku, doktorát získala v Anglii na University of York. Sama vzpomíná, že v dětství si plánovala, že se stane hvězdou broadwayských muzikálů, plán že jí ale pokazil nedostatek hudebního sluchu. K první romanci se dostala, když jí bylo dvanáct let. Našla ji v obrovském koši plném levných knih v obchodě se zlevněným zbožím. Jméno knihy i autora již dávno odnesl čas…
S batohem Megan procestovala Zimbabwe, byla na safari v Botswaně, navštívila malá městečka v Namibii. A taky spoustu dalších míst, o nichž postupně prohlašovala, že by tam chtěla žít - Prahu, Dublin, Paříž, Atény, Nice, řecké ostrovy, Řím, Benátky a některý z havajských ostrovů.
Jako Megan Craneová debutovala již roku 2004, jako Caitlin Crewsová v nakladatelství Harlequin roku 2010. V současnosti žije v Kalifornii s manželem Jeffem, comicsovým výtvarníkem - vzali se roku 2008 a oba si nechali svá původní jména, psem, kočkou a dvěma ztřeštěnými koťaty.

Ocenění