Bonnie Neubauerová životopis

americká, 1958

Životopis

"Bonnie Neubauerová je autorkou motivačních knížek o psaní: 303 Writing Prompts: Ideas to Get You Started (303 tipů pro psaní: Nápady, které vás rozjedou) a Take Ten For Writers (Dej si pauzu: rozcvička pro spisovatele). Vynalezla také Story Spinner - ruční digitální nástroj, kterým se dají vytvořit miliony cvičení pro tvůrčí psaní.

Když si Bonnie zrovna nevymýšlí spisovatelská cvičení nebo nevede zábavné dílny, obvykle hraje, učí nebo vymýšlí deskové hry. A vzhledem k její lásce ke slovům a jazyku není asi žádným překvapením, že její první vydaná hra jménem ADJitation (BreakingGames.com) obsahuje čtyřiašedesát kostiček s přídavnými jmény - tedy ADJektivy - na všech stranách.

Bonnie žije na předměstí Philadelphie mezi spoustou svých oblíbených věcí, k nimž patří knížky, hry, iPad, kočky, široká rodina a skvělý manžel. Můžete ji sledovat na Twitteru @NeuBon nebo se podívejte na její (málokdy aktualizovanou) webovou stránku www.BonnieNeubauer.com"

více o její biografii je možné nalézt na jejím oficiálním webu: https://www.bonnieneubauer.com/about (zdroj životopisu: kniha Hravé psaní Cvičebnice strana V, O autorce)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.