Anthony William životopis

americká

Životopis

Anthony William se narodil s mimořádnou schopností rozmlouvat s vrcholnou duchovní silou, již on sám nazývá Duch. Ten mu poskytuje překvapivě přesné informace ohledně diagnóz a léčby nemocí, převratné informace, které často předbíhají dobu a současné lékařské komunitě ještě vůbec nejsou známy.

Od čtyř let, kdy šokoval svou rodinu oznámením, že babička, dosud zcela bez potíží, má rakovinu plic (což se krátce nato lékařsky potvrdilo), využívá Anthony svého daru odhalovat i ty nejzáhadnější choroby a radí, co dělat pro úplné uzdravení. Nebývalá přesnost a úspěšnost, s níž jako léčitel-médium pracuje, mu vynesly důvěru a lásku tisíců lidí po celém světě, mezi nimiž najdeme i filmové a rockové hvězdy, miliardáře, autory bestsellerů a nespočet dalších lidí všech společenských vrstev, kteří se uzdravili až díky vhledům získaným prostřednictvím Ducha. Anthony se stal též neocenitelným pomocníkem pro lékaře, kteří potřebovali vyřešit obtížné případy.

Anthony William má více než 1,8 milionu příznivců na Facebooku, další informace najdete na webu www.medicalmedium.com.
---
Názory na Anthonyho Williama:

„Můj zdravotní problém Anthony správně určil během prvních tří minut našeho rozhovoru! Tento léčitel skutečně ví, o čem mluví. Anthonyho schopnosti jsou jedinečné a fascinující. V knize srozumitelně vysvětluje a předkládá řešení složitých onemocnění, jež matou dokonce i řadu lékařů. Vřele doporučuji." - Dr. Alejandro Junger, úspěšný autor medicínské literatury
--
„Anthony je věštec a prorok v oblasti zdraví. Jeho dar je obdivuhodný. Díky jeho radě jsem byla schopná odhalit a vyřešit zdravotní potíže, které mne sužovaly celá léta." - Kris Carrová, jedna z nejlépe hodnocených autorek New York Times, napsala čtyři zdravovědné knihy včetně Crazy Sexy Diet a Crazy Sexy Kitchen.
--
„Neocenitelné rady Anthonyho Williama týkající se prevence a léčby o mnoho let předběhly veškeré dnes dostupné možnosti. Tato kniha přináší převratné změny, které zlepší kvalitu bezpočtu životů. Měl by si ji přečíst úplně každý." - Dr. Richard Sollazzo, newyorský onkolog, hematolog a nutricionista. (zdroj životopisu: www.grada.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.