Přitažlivost planety Krypton zajímavosti

Přitažlivost planety Krypton https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493852/bmid_pritazlivost-planety-krypton-DFG-493852.jpg 4 415 125

Románový debut oblíbeného herce, scenáristy a režiséra. Neobvyklý vztah Martina a Veroniky trvá s přestávkami několik let. Oba mladí lidé si dopisují ve virtuálním prostoru zvaném Planeta Krypton. Jejich příběh lemují témata jako hledání domova, budící se sexualita, láska a složité rodinné vztahy. Odvážné vysvlékání dětských šatů a cesta k dospělosti jsou vzrušující, ale náročné procesy a Martinovi i Veronice je komplikují jizvy z minulosti. Dali si slib, že naživo se nikdy nepotkají. Dodrží ho?... celý text

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ale níže najdete ocenění a související novinky.


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (9)

Myslim na to, jak bych lezel pod perinou a jazykem kopiroval pomaly pohyby tvych prstu tam dole. Tvuj dotek by se doplnoval s mym. Stridal bych pozornost mezi tvoje prsty a kuzi mezi nohama, kterou hladis. Pak bych nevydrzel a strcil jazyk i dovnitr.


Říkal si, že možná každý na světě máme nějaké místo, kde nejsme doma, ale jsme tam silnější. Silnější než tam, odkud pocházíme.


Dalo by se to asi říct tolika lidem. Ale já ani nevím, jakou emoci bych v jejich obličeji chtěla vidět nebo co bych od nich chtěla slyšet, aby mě to uklidnilo.


Více citátů z knihy najdete u autora.

Štítky knihy

partnerské vztahy milostné romány dospívání

Autorovy knížky

Jiří Mádl
česká, 1986
2022  74%Přitažlivost planety Krypton

Kniha Přitažlivost planety Krypton je v

Právě čtených11x
Přečtených534x
Čtenářské výzvě162x
Doporučených14x
Knihotéce158x
Chystám se číst243x
Chci si koupit35x
dalších seznamech1x