Pokorná vrba aneb 365 otázek pro život zajímavosti

Pokorná vrba aneb 365 otázek pro život https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/379582/mid_pokorna-vrba-aneb-365-otazek-pro-zi-wtA-379582.png 5 3 3

Tak jako nepoužívané železo rezaví, stojatá voda zahnívá, či v zimě zamrzá, tak mozek bez cvičení leniví. Leonardo Da Vinci Zde je několik otázek pro každý den. Dokážeš na ně upřímně a fér odpovědět? Jsou to otázky čistě jen pro tebe. Zda své odpovědi sdělíš i někomu jinému je zcela na tobě, nikdo tě nenutí. Ale předtím si prosím přečti úvod, pokud chceš. A až budeš na otázky odpovídat, tak se zaměř prosím nejen na fyzickou, ale i duchovní stránku věci, samo sebou, pokud sám/a tohle uznáš za vhodné. Tvá Pokorná vrba... celý text

Zajímavosti (2)

A o čem to je? Jsou to otázky kladené pro mysl i duši, kdo chce tak se klidně jimi může zabývat celý život.

Ne, nejsou to otázky jen tak zbůhdarma seřazené, ale je v tom řád a jedna navazuje na druhou... někdy více, jindy méně - to poznáte jak to budete číst a procházet den po dni.

Má i další zvláštnost, která nikterak nesnižuje hodnotu knihy, právě naopak. Byla psána za autorovi hluboké ataky. A to tak, že si na každou otázku, kterou mu poslal "vesmír/universum" i odpověděl a řešil ji do hloubky.

Navíc nikomu nic nenalévá do hlavy - což je úmyslem. Jen položí otázku a vy nad ní buď hloubáte nebo ne :) a klidně si můžete s přáteli o ní podebatit, nebo ji přeskočit a zabývat se jinou. (KarelKeslly)


Kniha vznikla za 14 dní v době ataky autora a byla dokončena na 700. výročí Karla IV. (KarelKeslly)


Štítky knihy

filozofie náboženství hledání smyslu života rozvoj osobnosti, osobní rozvoj

Autorovy další knížky

Karel Keslly Mazánek (p)
česká, 1978
2018  77%Placen za život
2017  60%Per-Zeus: Cizáci útočí
2020  77%Placen za život 2
2019  80%S koňským srdcem
2018  93%Pokorná vrba aneb 365 otázek pro život