Nový domek pro myšku zajímavosti

Nový domek pro myšku https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459234/bmid_novy-domek-pro-mysku-zmj-459234.png 5 111 111

Jak může myška dostat velké jablko do svého malinkého obydlí? Nezbude jí nic jiného, než si najít jiné, o něco větší bydlení. Všechny domečky, které cestou potká, ale už mají svého nájemníka. Jak její putování za novým domkem dopadne, to se dozvíte v knížce. Nové vydání ve velkém formátu s průřezy!

Literatura česká Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Portál
Originální název:

A new house for mouse


více info...

Zajímavosti (1)

Od autora jsem se dozvěděla, že originální formát knihy je větší, na pevnějším papíru a s vyřezanými průhledy myší dírou na další stránku (český trh má pro nás prostě jen levnější variantu)...
Soutisk ale sedí natolik dobře, že umístění průhledů stále přesně odpovídá, takže lze opatrně (třeba pomocí nůžek na nehty) knížku doupravit - což jsem udělala a opravdu to perfektně sedí a knížka dostala naprosto jiný rozměr!
(Nakladateli bych moc ráda vzkázala, že za tak dokonalou dětskou knížku bych bez mrknutí oka zaplatila i 3 x víc a takovéhle smutné redukce kvůli zlevnění to vážně nemělo zapotřebí...) (M-arta)