Nový domek pro myšku přehled

Nový domek pro myšku https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/459234/bmid_novy-domek-pro-mysku-zmj-459234.png 5 111 111

Jak může myška dostat velké jablko do svého malinkého obydlí? Nezbude jí nic jiného, než si najít jiné, o něco větší bydlení. Všechny domečky, které cestou potká, ale už mají svého nájemníka. Jak její putování za novým domkem dopadne, to se dozvíte v knížce. Nové vydání ve velkém formátu s průřezy!

Literatura česká Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Portál
Originální název:

A new house for mouse


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nový domek pro myšku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (28)

malámišička
05.11.2023 5 z 5

Na Papuchalka to nemá. I když to nebude mít asi nic. :)
Přesto příběh syna okouzlil.

broskev28
19.09.2022 4 z 5

Můj favorit je sice stále Papuchalk Petr, ale jednak nejsem cílovka (takže huš, babo!), a navíc stejně každou knihu pana Horáčka otevírám pomaloučku polehoučku a už předem se těším na další zajímavý nápad i skvělé provedení . . .


Osice
01.02.2022 5 z 5

Naše úplně nejoblíbenější knížka od Petra Horáčka. Četla jsem ji s dětmi nejmíň 10x a manžel ji s nimi také četl několikrát. Myška najde jablíčko a strašně ráda by si ho vzala k sobě do domečku. Jenže jablíčko je větší než otvor do jejího domku. Co teď? Myška se rozhodne, že si najde domeček větší. Příběh má chytrou pointu. Dospělého předčítajícího napadne hned, že by takto mohl příběh skončit, ale pro dětského čtenáře nebo posluchače obsahuje momenty překvapení. Knížka je krásně ilustrovaná a navíc obsahuje výřezy představující otvory do domečků. Ty jsou super. Arnošt (3 roky) dopředu hlásí, ke kterým zvířátkům myška nakoukne a Barunka (5 let) odříkává zpaměti části příběhu:-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nový domek pro myšku v seznamech

v Přečtených136x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených9x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech9x