Dom snov zajímavosti

Dom snov
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154299/dom-snov-154299.jpg 4 119 119

Městečko Eclipse Bay série

1. díl >

Hannah Harteová, dievča z dobrej rodiny, sa stretáva s Rafom Madisonom, vzrušujúcom, tajomnom mužovi, o ktorom počula samé hrozné historky. Napriek tomu poskytne polícii alibi a zachráni Rafa pred väzením. Ich rodiny sa oddávna nenávideli, no oni dvaja nenávisť nepociťujú. Naopak, objavujú, že...

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Eclipse Bay , 2000


více info...

Zajímavosti (3)

Amanda Quick si zřejmě postavu podivínky Arizony Snowové velmi oblíbila, neboť ji v rozpětí několika let umístila do několika knih.
Arizona Snowová má výraznou dějovou linku např. v knihách s paranormální tematikou Až na dno a O život.
Její postava je také často zmiňována v knize z budoucnosti Žhavá zóna, kde je hlavní hrdinkou její prapra(hodněpra)neteř Sedona Snowová.
Je příjemné se v úplně jiné knize, která ani nemá paranormální tematiku, "sejít" se starou známou. :) (handulli)


Jedná se o první díl třídílné série Eclipse Bay, což je název městečka, ve kterém se děj odehrává. Nakladatelství Ikar zatím dva další díly nevydalo, v originále se druhý díl jmenuje Down in Eclipse Bay (hlavními postavami jsou Lilian Harte a Gabe Madison) a třetí díl se jmenuje Summer in Eclipse Bay (hlavními postavami jsou Octavia Brightwell a Nick Harte). Druhý díl byl v USA vydán v roce 2001 a třetí díl v roce 2002. V roce 2003 byla vydána souborná kniha se všemi třemi díly, v originále je nazvaná Together in Eclipse Bay.
Spisovatelka Jayne Ann Krentz píše romány pro ženy ze současnosti, publikuje ale také pod pseudonymem Amanda Quick, kdy se zase věnuje historickým románcím. (PomněnkaPrvní)


Česky dosud nevyšlo, ale je to první díl série Eclipse Bay Trilogy. (kolacky)