Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla zajímavosti
Miriam Prokešová , Marcela Stehlíková
Knížka provází v úvodu kuchyní našich předků, způsoby stravování a používanými potravinami. Následují recepty na pokrmy podávané ve dnech všedních i svátečních, od polévek až po pěry či makovník. Nabídneme i způsob přípravy vařunky či povidel. Následuje popis slavených kalendářních a církevních svátků a rodinných událostí se všemi typickými jídly, které našim předkům chutnaly. Velikonoční stůl si můžete zpestřit těšínskou šoldrou a vánoční doplnit třeba vánočními oplatky, pupáky či sladkou omáčkou bryjou.... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.
Štítky knihy
kuchařky kuchařské recepty babiččiny recepty dějiny stravování
Kniha Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla je v
Přečtených | 2x |