Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla zajímavosti

Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269674/mid_abiccina-kucharka-aneb-hube-netreba-30K-269674.jpg 4 2 0

Knížka provází v úvodu kuchyní našich předků, způsoby stravování a používanými potravinami. Následují recepty na pokrmy podávané ve dnech všedních i svátečních, od polévek až po pěry či makovník. Nabídneme i způsob přípravy vařunky či povidel. Následuje popis slavených kalendářních a církevních svátků a rodinných událostí se všemi typickými jídly, které našim předkům chutnaly. Velikonoční stůl si můžete zpestřit těšínskou šoldrou a vánoční doplnit třeba vánočními oplatky, pupáky či sladkou omáčkou bryjou.... celý text

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.

Štítky knihy

kuchařky kuchařské recepty babiččiny recepty dějiny stravování

Autoři knihy

Miriam Prokešová
česká, 1960

Kniha Babiččina kuchařka aneb Hubě netřeba mýdla, ale dobrého jídla je v

Přečtených2x